Primer cas confirmat de coronavirus al Penedès

L’incident va ocórrer a tocar del CAP I del Vendrell.
11/03/2020 - 17:30h

Es tracta d’una dona de 39 anys resident al Vendrell

Una dona de 39 anys resident al Vendrell és el primer cas d’infecció per coronavirus confirmat al Penedès.

Segons ha informat la Regió Sanitària Camp de Tarragona, la dona treballa en una empresa de Barcelona on es va detectar un cas d’infecció, i aquesta persona va contagiar la veïna del Vendrell, que roman a casa amb una simptomatologia lleu i està sota control mèdic del Centre d’Atenció Primària (CAP I) del Vendrell.

Seguint el protocol per a casos similars, aquesta dona ha de prendre precaucions en unes dues setmanes i, per exemple, ha d’evitar en el possible un contacte més o menys directe amb les persones que convisquin amb ella. A més, el Departament de Salut de la Generalitat fa uns estudis epidemiològics a aquestes persones, per descartar qualsevol nou cas d’infecció.

A la Regió Sanitària Camp de Tarragona s’havien confirmat fins el moment quatre casos de coronavirus, dos a Cambrils i dos més a Salou. Aquest cinquè, però, és el primer a la comarca del Baix Penedès i també del Penedès que ha transcendit.

La política comunicativa de Salut estableix que no informin dels casos de sospitosos que encara no hagin estat confirmats de manera positiva o negativa per coronavirus.

També et pot interessar

Comentaris