El Microvi d’Avinyonet del Penedès s’allargà aquest any durant 40 dies

Núria Catà, regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Avinyonet. FOTO: AJUNTAMENT
04/03/2020 - 17:10h

La proposta començarà el 22 d’abril i s’allargarà fins el 31 de maig. La mostra de petits cellers i la Winefest seran alguns dels principals atractius

Avinyonet del Penedès ha confirmat avui les dates del pròxim Microvi, que s’allargarà del 22 d’abril fins al 31 de maig. Aquesta serà l’edició més extensa de les cinc que s’han fet fins ara, i tindrà com a punt àlgid la mostra de petits cellers que se celebrarà el 25 d’abril.

A la mostra s’hi podran tastar 200 vins, i una de les principals novetats és que inclourà un nou format d’entrada. Així al tradicional forfet que dona dret a tastar tots els vins de la fira, s’afegirà un tiquet que permetrà tastar dos vins. El primer tindrà un cost de 18 euros (15 euros si es compra de forma anticipada abans de l’abril), i el segon de 10 euros.

Un altre dels plats forts serà la Winefest del 30 de maig, que passa a ser nocturna i enguany tindrà com a protagonista el grup ABBA amb un concert tribut als suecs. L’entrada serà lliure i es podran tastar els vins presents a la mostra del dia 25 d’abril.

Després de l’èxit aconseguit els darrers anys, repetiran en aquesta edició el tast de vins naturals del celler Mas Candí, el de vins del Massís del Garraf i la Nit dels Sumolls, que tornarà a tenir com a escenari el monestir de Sant Sebastià dels Gorgs.

Durant els 40 dies en què durarà el Microvi, també es podran fer visites a la Font de la Canya, el centre d’interpretació, que acabaran amb una degustació de vi o cava.

Les entrades a tots els actes es podran comprar i reservar a través del web d’enoturismePenedès.

També et pot interessar

Comentaris