Raventós Codorníu estrena les seves oficines centrals a Sant Sadurní

06/02/2020 - 18:40h

La companyia torna als seus orígens rehabilitant la masia de 1551 per donar cabuda a 130 empleats i concentrar la seva operativa a l’històric celler

Raventós Codorniu estrena seu corporativa a Sant Sadurní . Aquesta mateixa setmana prop de 130 treballadors del grup s’han traslladat des de les oficines d’Esplugues a la Casa Vella, la masia original de 1551 i origen literal del centenari celler. I és que s’ha triat i rehabilitat la primera llar de la família Codorniu, situada en un entorn únic i privilegiat declarat Patrimoni Històric-Artístic Nacional des de 1976, perquè siguin les noves oficines centrals.

Ramon Raventós, actual director general de Raventós Codorniu, afirma que “creiem fermament que situar les oficines centrals en el nostre origen és identitari i coherent amb el nostre ofici” i afegeix “aquesta aposta pel territori ens permetrà concentrar a Sant Sadurní d’Anoia la major part de la nostra activitat socioeconòmica, estem molt orgullosos de poder contribuir a dinamitzar El Penedès, millorar la productivitat local i tornar als nostres orígens “.

En el projecte arquitectònic de la nova seu corporativa, la sostenibilitat ha estat la prioritat. L’entorn, la seguretat, el confort ambiental i la preservació dels espais històrics han estat els pilars de la remodelació. La companyia Raventós Codorníu ha invertit prop d’1 milió d’euros en la rehabilitació de l’espai.

S’ha dut a terme un estudi de recuperació d’espais i elements arquitectònics singulars de les estàncies de l’antiga masia i de preservació integral de la façana. S’ha prioritzat l’ús de materials naturals com el guix, el vidre, la ceràmica, la fusta i el ferro.

El nou recinte de treball compta amb zones àmplies i lluminoses, sistemes d’eficiència energètica d’última generació, espais per treballar a l’exterior, àrees de convivència, benestar i promoció d’una vida activa i saludable com una zona de fitness, biblioteca, cinema, sales de tast, entre altres propostes.

Sabent que la conciliació és fonamental per el benestar del seu equip, Raventós Codorniu aprofita per instaurar la nova cultura corporativa d’equilibri de la vida personal-professional dels seus empleats i l’optimització del seu temps, oferint horari laboral flexible d’entrada i sortida i la possibilitat de fer ‘Home Office’ setmanalment. 

També et pot interessar

Comentaris