Tornen les enojornades ara posant el focus en la internacionalització

25/01/2020 - 16:05h

Se celebraran els dies 20 i 21 de febrer al CIC Fassina de Sant Sadurní i estaran obertes a professionals del sector vinícola

Després de l’èxit de l’anterior edició, els propers 20 i 21 de febrer de 2020 tindrà lloc la segona edició de les Enojornades, que en aquesta ocasió posarà el seu focus en la internacionalització de l’enoturisme. Amb un ambiciós programa, experts nacionals i internacionals aprofundiran en quines són les principals eines per arribar al client final i com s’ha d’actuar per adaptar-s’hi i millorar les estratègies en els diferents mercats, com Estats Units, Canadà, Llatinoamèrica i Rússia. També es parlarà de destinacions enoturístiques de referència com Itàlia i Xile i es presentaran iniciatives empresarials d’èxit i inspiradores.

Les Enojornades, que se celebraran al Centre d’Interpretació del Cava de Sant Sadurní, són un punt de trobada i coneixement entre professionals per tractar temes d’actualitat del sector del vi, especialment de l’enoturisme. Van dirigides a professionals de cellers de tota la geografia espanyola, així com a professionals d’empreses del sector del turisme que tinguin un interès directe en el turisme enogastronòmic, ja siguin agències de viatges, cases rurals o serveis de restauració, entre d’altres. En aquesta nova edició, la periodista especialitzada en enoturisme Ruth Troyano tornarà a ser l’encarregada de conduir la trobada.

Ponents de prestigi
Aquestes noves Enojornades comptaran amb la participació de prestigiosos ponents, com Zaida Semprun (directora de Hacedores The Experience Collection), Anna Sánchez (directora de Màrqueting estratègic de la Destinació Barcelona), Gabriel Guilera (cap de Continguts de Turisme de Lleure i membre de l’equip de Direcció General de Turisme Barcelona), Sean P. O’Rourke (co-fundador i CEO de EATour Specialist), Julio Botella (propietari de Julio Botella Travel), Alicia Ortiz (gerent d’Enoturismo Chile), Roberta Garibaldi (especialista en turisme enogastronòmic), Beatriz Vergara (directora d’enoturisme de González Byass), Enrique López (cofundador i CEO d’El Cavino del Vino) i Francisco Retamero (copropietari de Descalzos Viejos).

Les Enojornades estan organitzades per l’Institut del Cava, l’associació de cellers elaboradors de cava que en els últims anys aposta per donar suport als cellers en el desenvolupament de l’enoturisme, i compten amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Sadurní.

Per a més informació i inscripcions es pot consultar el web de l’activitat.

També et pot interessar

Comentaris