La Wine Business School presenta la quarta edició de l’activitat Fem un Tasta Vins

Ester Garcia, a l’esquerra, amb la regidora Txell Montserrat. FOTO: AJUNTAMENT
Avatar
22/01/2020 - 11:35h

L’activitat es farà el pròxim dissabte 1 de febrer, de les 10 del matí a la 1 del migdia, a l’edifici de l’Enològica de Vilafranca

La Wine Business School, amb seu a l’edifici de l’Enològica, presenta una nova edició de l’activitat Fem un Tasta Vins, el proper dissabte 1 de febrer, en el marc del Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles, que s’hi està impartint per 4t curs consecutiu en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Vic.

Aquest dimarts la regidora d’Educació, Xell Montserrat, juntament amb Ester Garcia, directora de la WINEBS, ha presentat aquesta activitat que d’any en any es consolida, amb una assistència d’entre 70 i 80 persones. La regidoradestacava que aquesta activitat és una oportunitat “d’obrir finestres per mostrar de cara enfora l‘activitat de WINEBS i perquè els alumnes del postgrau posin en pràctica els coneixements que s’imparteixen al postgrau. Volem que Vilafranca sigui coneguda també per ser capital també en formació i recerca. Aquesta activitat ens reforça aquesta idea, alhora que fomenta la cultura vitivinícola al territori”.

PUBLICITAT

L’activitat Fem un Tasta Vins es presenta com una fira, on els alumnes, distribuïts en 4 equips, presentaran el seu vi i posaran en pràctica els coneixements que han rebut en matèria de màrqueting, comunicació i tècniques de venda. L’activitat tindrà lloc de 10 a 13h, en franges horàries d’una hora, i les inscripcions, que són gratuïtes, s’han de fer a través de la web de WINEBS (https://thewinebs.vilafranca.cat/).

La directora de WINEBS, Ester Garcia, ha dit que és important copsar “l’opinió, no sols dels experts sinó també de la ciutadania, dels potencials consumidors de vi. El públic consumidor pot fer moltes aportacions. Per això, animem a participar-hi, tastar els vins proposats i escoltar el que els 4 equips d’alumnes han treballat. Aquesta simulació amb públic real pot ser molt útil a l’hora de valorar i perfeccionar els productes que s’exposen”, comentava la directora.

També et pot interessar

Comentaris