Detenen un home que estava en recerca per 2 robatoris amb violència

05/12/2019 - 12:21h

La Policia Local de Vilafranca va detenir l’individu dimarts al migdia

La Policia Local de Vilafranca va detenir el migdia de dimarts 3 de desembre un individu sobre el qual constava una ordre de recerca per la presumpta comissió de 2 delictes de robatori amb violència i intimidació, un dels quals amb resultat de lesions.

La detenció es va produir cap a les 13h quan una patrulla de la Policia Local va detectar un vehicle que sortia de l’aparcament públic del final del c/ Ferran. Els agents van reconèixer el conductor com un individu sobre el qual constava una ordre de detenció policial, per un presumpte delicte de robatori amb violència amb resultat de lesions, comès el passat 22 de novembre a Vilafranca.

El Cos de Mossos d’Esquadra es va fer càrrec de la investigació d’aquest cas  i va identificar a l’autor, sol·licitant la col·laboració de la Policia Local per la localització i detenció del presumpte autor.

Dimarts els agents de la Policia Local van procedir immediatament a la seva detenció i instrucció de diligencies policials. El Cos de Mossos d’Esquadra ha determinat que l’individu també és autor d’un altre robatori amb violència.

També et pot interessar

Comentaris