Covides presenta les seves noves anyades durant la Festa de Soci 2019

La festa dels socis de Covides inclou un esmorzar amb els membres de la cooperativa. FOTO: Fèlix Miró
Avatar
04/12/2019 - 12:15h

La consellera Meritxell Budó presideix l’acte que va comptar amb l’assistència de 1.254 viticultors associats a la cooperativa

El celler Prunamala de Covides ha acollit una vegada més la celebració de la Festa del Soci de Covides. Durant el tradicional esmorzar, que va aplegar diumenge 1.254 socis de la cooperativa, es van presentar i tastar els vins novells Duc de Foix del celler, així com el seu oli d’arbequina DOP.

Durant l’acte, el seu president, Fèlix Galimany, va destacar la importància de la cooperativa com a part de la vida dels seus socis. Galimany s’estrenava per primera vegada com a president de la cooperativa en una Festa del Soci. Entre els convidats d’enguany a l’esmorzar, hi va destacar la consellera de la Presidènica, Meritxell Bundó, qui va felicitar Covides i va indicar que la Generalitat està al costat de l’empresa.

PUBLICITAT

L’enòloga de Covides, Maria Galup, va serl’encarregada de fer la presentació dels vins novells del celler. Galup va desatcar com un dels grans valors, el fet de que tots ells han estat elaborats amb raïms provinents de vinyes de Covides. L’enòloga també va remarcar l’excel·lent collita 2019 gràcies a la bona climatologia dels darrers mesos.

Enguany la Festa del Soci ha acollit diverses novetats. Durant tot el matí l’exterior del celler han acollit una exposició de tractors de les principals marques del Penedès. Una acció que ha permès als viticultors conèixer de primera mà les novetats en tecnologia agrària.

PUBLICITAT

Per altra banda, també s’ha habilitat una zona de jocs infantils amb tallers de pintura i un circuit de tractors de joguina per als més petits. Durant l’acte també s’han fet diversos sortejos de lots de productes de Covides i de quilòmetre 0 i tractors de joguina.

També et pot interessar

Comentaris