‘Cuinem el 2020’, el calendari més culinari de la Fundació Mas Albornà

Avatar
28/11/2019 - 17:12h

Dotze gastrònoms de renom han cedit la seva imatge i les seves receptes

El divendres 20 de desembre surt a la llum el tretzè calendari social que promou la Fundació Mas Albornà, el qual porta per títol “Cuinem el 2020”. I, com ja és tradicional, el 3d8 regalarà el calendari amb el setmanari del dia 20 desembre. També es podrà trobar als punts propis de Mas Albornà: els establiments Mallart Artesans Xarcuters (la Granda, Sant Quintí de Mediona i la Llacuna) i el quiosc de l’Hospital Comarcal a Vilafranca.

Coincidint amb la nova imatge de la marca d’embotits de Mas Albornà, Mallart Artesans Xarcurters, la Fundació promou aquest 2020 un calendari al voltant del món de la gastronomia.

Així, s’ha comptat amb la presència de cuiners i professionals del sector de reconegut prestigi per convertir el calendari número tretze de Mas Albornà en un homenatge a la bona gastronomia i els seus valors tot vinculant cada mes a una de les característiques amb les quals la identifiquem: la qualitat, el sabor, la tradició, la cultura, l’alimentació saludable o el secret de les receptes, per citar-ne uns quants.

Com a novetat, el calendari inclou una recepta de cada xef, el recull de les quals es podrà separar del calendari, de manera que en finalitzar l’any gaudirem d’un petit receptari amb 12 propostes molt personals dels gastrònoms protagonistes.

Els cuiners que han pres part en el calendari han estat Carme Ruscalleda (Cuina Estudi Carme Ruscalleda), Nandu Jubany (Pur), Oliver Peña (Enigma), Fermí Puig (Fermí Puig), Raül Balam (El drac de Calella), Oriol Llavina (El cigró d’Or), Ada Parellada (Semproniana), Rafa Peña (La Gresca), Oriol Ivern (Hisop), Carles Gaig (Gaig a casa), Josep Roca (Celler de Can Roca) i el televisiu Marc Ribas (Joc de Cartes i Cuines de TV3).

Com cada any, a més, el calendari social de Mas Albornà és sense afany de lucre (no es ven, sinó que es regala) i s’edita gràcies a la col·laboració desinteressada de diferents professionals. Així, tant Roser Blanch (fotògrafa) com Carmen Palomino (disseny gràfic) són les encarregades enguany de donar forma al calendari i sumar, així, el seu gra de sorra solidari a la tasca de la Fundació.

PUBLICITAT

Una llarga trajectòria
La Fundació Mas Albornà treballa des de fa 50 anys per crear oportunitats (d’integració social i laboral) a les persones amb discapacitat, trastorn mental i risc d’exclusió a la comarca de l’Alt Penedès.

El calendari social de Mas Albornà és un calendari sense afany de lucre, pensat per ser regalat o distribuït gratuïtament, en el qual es mostren persones amb discapacitat o de la Fundació amb actituds positives. Té una trajectòria de 13 anys.

L’objectiu és fer visible la tasca de la Fundació i normalitzar el col·lectiu, per al qual el calendari és una gran eina. Durant aquesta dècada de vida del calendari la Fundació ha comptat amb cares conegudes que els han acompanyat, des de periodistes com Mònica Terribas, Manel Fuentes, Toni Bassas o Toni Soler fins a actors i actrius com Mercè Sampietro, Toni Albà o Sergi López, models com Teresa Gimpera, professors com Eduard Punset i esportistes com Messi, Gemma Mengual o Àlex Corretja, per citar-ne uns quants.

També et pot interessar

Comentaris