‘L’ESPECTACLE: Vins Negres Penedès’ torna aquest dissabte a Vilafranca

Francesc Olivella, Olga Guasch i Sandra Ferré durant la presentació de l’espectacle. FOTO: PARENTHESIS.
Avatar
31/10/2019 - 16:00h

Hi participaran 13 cellers i 19 vins negres Penedès, que seran protagonistes de l’activitat juntament amb la gastronomia penedesenca i la dansa

El restaurant El Gat Blau, amb la col·laboració de la DO Penedès, celebrarà aquest dissabte 9 de noevembre la tercera edició de L’ESPECTACLE: Vins Negres Penedès al Claustre dels Trinitaris de Vilafranca . Una vetllada on els vins negres d’alta gamma de la DO Penedès es maridaran amb les propostes gastronòmiques del restaurant El Gat Blau i Mi&Cu Gourmet, i un espectacle de dansa a càrrec de l’escola Gimdans.

En aquesta edició hi participaran 13 cellers que oferiran 19 vins a partir de les 7 del vespre fins a dos quarts d’11 de la nit. L’objectiu dels organitzadors és difondre l’excel·lència dels vins negres Penedès que a dia d’avui ja són un referent en el panorama vinícola

PUBLICITAT

Una de les singularitats d’aquest esdeveniment és la proximitat. Els assistents a l’acte podran descobrir les singularitats dels 19 vins que s’hi podran tastar a través dels seus elaboradors. Un fet que permet conèixer quin ha estat el mètode d’elaboració i la personalitat de cadascun dels vins.

Els vins s’acompanyaran amb les propostes gastronòmiques del restaurant El Gat Blau que ha ideat diversos plats inspirats en la cuina penedesenca on els productes de proximitat són els protagonistes.

PUBLICITAT

Com en les darreres edicions, L’ESPECTACLE: Vins Negres Penedès també es podrà gaudir d’un espectacle de dansa creat per l’escola de dansa Gimdans de Vilafranca del Penedès.

Les entrades per accedir al Claustre dels Trinitaris es podran fer el mateix dia o prèviament al restaurant El Gat Blau. El preu serà de 20 euros amb el que es podrà gaudir de 4 consumicions gastronòmiques i un forfait per a poder tastar els 19 vins negres de l’acte. També hi haurà un tiquet de repetició per 5 euros.

També et pot interessar

Comentaris