El primer Tasta-La Granada supera les expectatives d’assistència i consum

16/10/2019 - 18:00h

La mostra de gastronomia local exhaureix els 300 tiquets de beguda i els 240 de menjar

La primera edició de la mostra de gastronomia local Tasta-La Granada va comptar amb una gran afluència de públic i la venda de 300 tiquets de beguda i 240 de menjar, superant les expectatives inicials i ‘obligant’ a imprimir més tiquets dels previstos durant la seva celebració.

La mostra va tenir lloc el dissabte entre les 17 i les 21h a la recent inaugurada Plaça de la Vila, en el marc de la Festa del Most del municipi. Va comptar amb la presència de cinc cellers i cinc establiments locals, bona part dels quals van exhaurir existències, i amb actuacions de l’Escola de Música de l’Alt Penedès, així com activitats infantils que van permetre als més petits trepitjar raïm com antigament. 

L’alcalde de la Granada Joan Cols valora “molt positivament aquesta primera mostra” i afegeix que “l’afluència de públic ha estat molt bona durant tota la tarda i ha permès donar un nou impuls tan a la pròpia Festa del Most com als comerços locals, que s’han mostrat molt satisfets de com s’ha desenvolupat la mostra”.

Gràcies a l’èxit obtingut, queda garantida la seva reedició en el marc de la Festa del Most, seguint promocionant així el comerç local.

També et pot interessar

Comentaris