Nadal fa créixer la saga Salvatge amb el Corpinnat Brut Nature 2013

Eva López
12/10/2019 - 20:00h

Xavier Nadal, responsable del celler de Torrelavit, ha fet valoració de la verema 2019, una collita que no dubta a qualificar com la millor del segle XXI

Nadal ha fet balança aquesta setmana de la campanya de la verema, una collita que el director del celler, Xavier Nadal, no ha dubtat a qualificar com “la millor del segle XXI”. El responsable del celler ha destacat que, a diferència de les anteriors, aquesta ha estat una verema “plàcida”, marcada sobretot perquè “ha plogut com i on havia de ploure”.

El celler ha esperat a acabar la que ha estat la seva primera verema com a Corpinnat per fer públic que al novembre engrossirà la família dels Salvatge. Al Salvatge Rosat i al Salvatge Brut Nadal afegeix ara el Corpinnat Salvatge Brut Nature 2013, un escumós que compta amb més de 60 mesos de criança.

PUBLICITAT

D’aquest producte, que s’elabora amb les tres varietats tradicionals (xareŀlo, macabeu i parellada) el celler en farà una producció d’unes 5.000 ampolles, que es vendran a 20 euros (PVP). “Les millors collites del Salvatge aniran destinades al Brut Nature”, ha assegurat Xavier Nadal.

A més de donar-se a conèixer per la qualitat dels producte que elabora, Nadal ha fet els darrers anys una gran aposta per l’enoturisme. El 13% dels ingressos del celler ja venen a través d’aquesta via, i l’objectiu és que es vagi incrementant de mica en mica.

“Les visites programades tenen cada vegada menys interès per un públic més jove que vol viure experiències o esdeveniments que vagin més enllà de la visita convencional”, ha explicat Núria Papasseit, responsable d’enoturisme de Nadal. El celler també ha vist incrementat els últims mesos el turisme familiar amb la participació en diverses plataformes com Wonder Kids.

Corpinnat funciona
Sobre el que ha suposat per Nadal passar a elaborar sota l’empara de Corpinnat, Xavier Nadal ha assegurat que “no s’ha notat cap canvi”. El responsable del celler ha explicat que “quan les coses es fan bé, els consumidors les entenen. A més, en un mercat saturat com el que tenim, la gent aprecia la novetat”.

També et pot interessar

Comentaris