El públic torna a donar al Cavatast un notable alt, i la majoria diu que repetirà

Avatar
08/10/2019 - 15:38h

L’aposta per noves propostes i activitats incrementa l’assistència del públic familiar respecte l’any passat

El Cavatast segueix funcionant. Així ho demostren les primeres opinions recollides entre els assistents, organitzadors i expositors que qualifiquen l’activitat d’excel·lent, un fet que consolida l’èxit de la mostra una edició més.

Enguany, els visitants han pogut descobrir una gran varietat de sabors gràcies als 34 expositors que han participat al Cavatast 2019, 26 d’ells representant els caves de la DO Cava i 8 a la gastronomia local. Pel que fa a les activitats programades, s’han desenvolupat amb un èxit de participació i, durant el cap de setmana, l’afluència d’assistents ha estat constant.

PUBLICITAT

Segons les primeres dades de l’empresa d’opinió pública The Whatsons, que ha recollit les valoracions del públic enquestat, el Cavatast 2019 ha obtingut una puntuació de 9 sobre 10 punts, amb un índex de recomanació molt elevat.

Entre els aspectes més ben valorats destaquen la unificació del preu dels tiquets de cava i gastronomia, la venda de tiquets amb TPV automàtic i l’ampliació i millora dels espais de degustació. Totes aquestes iniciatives formen part de les novetats de la 23a edició.

Enguany, les dades mostren que la procedència dels visitants correspon, majoritàriament, a la província de Barcelona, una tendència que es manté a l’alça any rere any, així com la presència del públic internacional. Tot i això, els visitants de Sant Sadurní d’Anoia representen el 25% del total i destaca la recuperació dels assistents de la resta de la comarca de l’Alt Penedès, que havia disminuït més d’un 5% respecte l’edició anterior.

PUBLICITAT

Pel que fa al perfil del visitant del Cavatast 2019 continua sent majoritàriament femení, amb un 57% de dones i un 47% d’homes, corresponents a les edats d’entre 45 i 54 anys. Tot i això, l’índex de públic menor de 30 anys es manté a l’alça. Enguany la intenció de despesa dels visitants s’ha mantingut, en termes generals, situant-se per sobre dels 60€ per persona.

Un any més, el Cavatast ha distingit l’elevat compromís i l’entrega dels expositors amb la difícil tasca d’escollir l’estand més ben guarnit. En aquesta edició, el celler Molí Parellada s’ha endut el primer guardó, seguit del celler Agustí Torelló Mata i el celler Pere Ventura en tercera posició.

L’organització ha constatat l’èxit d’aquesta edició i la seva aposta per la innovació i el compromís per millorar i seguir creixent per tal de continuar oferint a visitants i expositors una experiència de la més alta qualitat.

També et pot interessar

Comentaris