Molt més que cava

04/10/2019 - 15:52h

Les activitats paraŀleles s’han convertit en un bon reclam per al Cavatast

Sant Sadurní busca des de fa anys la millor fórmula per complementar la mostra de caves i gastronomia amb les diverses activitats que es fan al municipi. Quan la vila va estrenar la Fassina de Can Guineu, l’Ajuntament va trobar l’espai ideal on desenvolupar la major part de l’oferta paraŀlela a la fira, que cada vegada augmenta en quantitat i qualitat.

Seguint la tònica dels darrers anys, per a aquesta 23a edició s’han programat una vintena de propostes que s’allargaran des d’avui divendres i fins el diumenge, i que poden agradar a tot tipus de públic. Hi haurà tastos i maridatges, tallers per als més menuts i música, molta música.

Aquesta serà precisament la protagonista d’una de les activitats estrella d’enguany, el concert que la Regidoria de Turisme ha organitzat per aquest divendres al vespre, i durant el qual es maridaran els caves de quatre cellers del municipi amb la música de Very special Trio i la col·laboració de Rita Payés al trombó i la veu.

La música també serà el centre de l’activitat remarcable de dissabte, amb el concert de Dalton Bang –un grup de versions que repassa els hits més destacats des del 70 fins a l’actualitat– que la Regidoria de Turisme ha programat a dos quarts de 12 a la plaça de l’Ajuntament i que té entrada gratuïta.

Cavatast per a infants
Els altres grans protagonistes de les activitats paraŀlels del Cavatast seran els nens. Per a ells, l’Ajuntament ha programat diverses activitats que es desenvoluparan a la sala polivalent del CIC Fassina, tant dissabte com diumenge, i gràcies a les quals podran fabricar llums i galetes.

A banda, i sumant-se a la tendència que han seguit enguany diverses fires vinícoles, l’Ajuntament de Sant Sadurní ha inclòs en el programa d’actes d’aquest any un ‘escape room’ que porta per títol “El millor cava del món”. La proposta desafia els visitants a fer d’investigadors i descobrir qui és Mike Stoneford i què va fer a la Fassina de Can Guineu. L’activitat es farà al CIC Fassina i té un preu de 6 euros. Les places són limitades. Cal reservar-la trucant al 93 891 31 88 o enviant un mail a turisme@santsadurni.cat.

Tota la informació dels actes es pot consultar al web del Cavatast.

També et pot interessar

Comentaris