Albet i Noya, 5 anys col·laborant en la lluita contra el càncer de mama

Avatar
01/10/2019 - 16:56h

El celler recaptarà dedicarà tot aquest mes a fer diverses accions solidàries per recaptar fons per algunes entitats com l’associació Àgata

L’empresa subiratenca Albet i Noya torna a dedicar el mes d’octubre a la lluita contra el càncer de mama. És per això que durant les pròximes setmanes totes les visites del celler destinaran els tres 3 euros de l’entrada al grup Àgata, Associació Catalana de dones afectades de càncer de mama, tal com s’ha anat fent els darrers 5 anys.

L’acció coincideix amb la jornada de portes obertes dels cellers del Penedès del 12 d’octubre. Per participar cal reservar prèviament a visita@albetinoya.cat o al 682.288.548.

PUBLICITAT

Curiosa, el vi solidari
A més d’aquesta actuació solidària, un any més el rosat Curiosa d’Albet i Noya agafa protagonisme en la lluita contra el càncer de mama i serà el vi emblema de la campanya. Així, durant tot el mes d’octubre, els visitants del celler podran gaudir d’una copa gratuïta de rosat Curiosa durant la seva estada, a més de comptar amb així com de descomptes especials a la botiga del celler.

També et pot interessar

Comentaris