S’obren les inscripcions per a la XIII Cursa Solidària País del Cava

Presentació de la cursa a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.
22/09/2019 - 09:00h

La Confraria espera arribar al 150.000 euros de recaptació global, després d’acumular més de 135.000 euros en les passades 12 edicions

La Confraria del Cava ja ha obert les inscripcions per participar en la 13a edició de la Cursa Solidària País del Cava, que tindrà lloc el 27 d’octubre entre Vilafranca i Sant Sadurní. El president de l’entitat, Eduard Sanfeliu, va explicar que l’activitat s’emmarcarà enguany en el cicle ‘Confraria del Cava: 40 anys d’història’ que substituirà la tradicional Setmana del Cava.


Segons Sanfeliu, l’entitat s’ha marcat per aquest any arribar als 150.000 euros de recaptació per a La Marató de TV3. En 12 anys, la Confraria ja acumula més de 135.000 euros de fons per a aquest projecte, sent una de les associacions del país que més diners ha aportat per a la causa.


La Cursa Solidària no presentarà enguany novetats destacables respecte de les darreres edicions. Tindrà el mateix recorregut de poc més de 13 quilòmetres, i el traçat comptarà amb tres punts d’avituallament. Els participants tindran un màxim de 3 hores per completar el recorregut, que es pot fer caminant.

Les inscripcions ja es poden fer a través del web tretzesports.com, amb una aportació de 14 euros, que inclou una samarreta tècnica.

També et pot interessar

Comentaris