El Cavatast s’estrenarà amb la nit dels màgnums, un activitat oberta al públic

Imatge de la passada edició del Cavatast.
Avatar
17/09/2019 - 17:32h

Per primera vegada, el Cavatast presentarà les seves novetats en un acte obert que tindrà lloc el 25 de setembre a les 7 de la tarda a la Fassina

Sant Sadurní es tornarà a convertir el primer cap de setmana d’octubre en el punt de trobada dels amants del bon cava i la bona gastronomia, amb una nova edició del Cavatast. La mostra, que tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 d’octubre, comptarà enguany amb la participació de gairebé una quarantena d’elaboradors de cava i empreses de restauració, xarcuteria, pastisseria i xocolata.

La XXIII edició de la mostra arriba amb novetats destacades. L’alcalde de Sant Sadurní , Josep Maria Ribas i Ferrer i el primer tinent d’alcalde i regidor de Turisme i Comerç, Ton Amat, explicaran tots els detalls el pròxim dimecres 25 de setembre a les 19h a la Fassina de Can Guineu, en una trobada amb periodistes.

PUBLICITAT

En acabat, començarà la nit dels màgnums, grans caves i gastronomia, la primera de les novetats d’aquesta edició. En un format obert al públic i en un ambient distès i festiu, la presentació del Cavatast oferirà als assistents l’oportunitat de tastar els productes dels expositors de la mostra amb un tast de màgnums, grans caves de qualitat, així com d’una selecta oferta gastronòmica.

També et pot interessar

Comentaris