Freixenet es reunirà amb els viticultors per parlar del preu del raïm aquest dimarts

Un grup de tractors arriba a la rambla Sant Francesc per participar en la mobilització de divendres. FOTO: Maria Rosa Ferré
Eva López
19/08/2019 - 12:49h

El celler ha convocat una trobada amb responsables dels sindicats agrícoles a la seva seu sadurninenca, aquest dimarts a partir de les 11 del matí

Responsables dels sindicats convocants de les mobilitzacions pageses de la setmana passada han confirmat al 3d8 que Freixenet els ha emplaçat a reunir-se aquest dimarts al matí per parlar del preu del raïm.

Els viticultors han criticat durament el celler els darrers dies per rebaixar el preu de la collita de 0,45 a 0,30 cèntims, com també ho han fet amb Codorníu, un dels altres grans elaboradors de cava.

PUBLICITAT

Les mobilitzacions dels viticultors sembla que estan donant els seus fruits, ja que des de divendres els pagesos han aconseguit dos dels seus principals objectius: reunir-se amb l’empresa que més ha abaixat el preu del raïm i també amb la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, que té previst trobar-se amb els sindicats aquest dijous a la seu de l’INCAVI a Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris