El públic del VinyaSons puja un 11% i el festival treballarà per créixer encara més

Carol Vallès és un dels cellers penedesenc que ha acollit el Vinyasons.
Avatar
13/08/2019 - 12:30h

El festival de música gastronomia i vi consolida la seva aposta per l’enoturisme cultural amb la seva setena edició

El festival VinyaSons Ametller Origen tanca l’edició del 2019 amb un 11% més d’entrades venudes que l’any passat. Aquesta setena edició, que s’ha celebrat a 14 cellers d’arreu de Catalunya, ha comptat amb deu propostes musicals diferents i amb una gran oferta gastronòmica de la mà d’Ametller Origen.

El festival, que sempre ha tingut àmplia presència al Penedès, consolida any rere any aquesta aposta, juntament amb la DO Empordà i ampliant horitzons a zones com Tarragona, Conca de Barberà o Barcelona.

PUBLICITAT

Cal destacar que 8 dels 14 espectacles d’aquesta edició han posat el cartell d’exhaurit i que la ocupació mitjana dels esdeveniments ha estat d’un 87%.

Buscant la fòrmula perfecte

El director artístic del festival, Marius McGuinness, ha fet una valoració molt positiva de l’edició d’enguany en que s’han ampliat el nombre de concerts i s’ha reforçat la gastronomia. “La programació musical, juntament amb els vins i caves proposats i una gran aposta per la gastronomia, han fet de la setena edició tot un èxit que esperem revalidar any rere any”, ha apuntat McGuinness.

De cara a properes edicions, explica, “es buscarà seguir perfeccionant la fòrmula per seguir atraient al públic cap a l’enoturisme cultural, amb la intenció de seguir creixent i consolidant el festival”.

Els artistes que han participat a l’edició d’enguany han estat Pavvla, Sara Terraza, Felix Rossy Quintet, Guillem Roma, Marina Tuset, In Crescendo, Paula Valls, Les Fourchettes, Celeste Alías amb Manel Fortià i Sara Pi.

També et pot interessar

Comentaris