El públic es manté fidel un any més al Banc Sabadell Vijazz, tot i la pluja

FOTO: Parenthesis
Avatar
09/07/2019 - 09:55h

Els Tastavins Penedès fan una primera valoració positiva del festival, que aquest cap de setmana ha omplert Vilafranca de música i vi

Aquest diumenge ha acabat una nova edició del Banc Sabadell Vijazz Penedès. Malgrat que les condicions meteorològiques no van ser òptimes durant alguns moments del cap de setmana, especialment el diumenge, el Banc Sabadell Vijazz Penedès ha omplert els 3 dies.

En el cas de divendres, fins i tot s’ha registrat més número de públic que en edicions anteriors. La gairebé vintena de tastos que es van dur a terme a les dues sales habilitades a la Societat El Casal La Principal han omplert i dies abans molts ja no tenien entrades disponibles.

PUBLICITAT

El mateix s’ha repetit als concerts de l’escenari principal a la plaça Jaume I, en què les actuacions de la cap de cartell Madeleine Peyroux, així com del pianista Monty Alexander i el saxofonista Archie Shepp, han omplert de gom a gom la plaça. Una de les novetats d’enguany, el concert de Dàmaris Gelabert destinat a un públic familiar, també ha estat un èxit de públic de totes les edats.

El dia de màxima afluència de la fira de vins va ser el dissabte. FOTO: Parenthesis

Quan més s’ha fet notar la pluja ha estat diumenge al vespre. Malgrat que això no ha fet suspendre cap activitat, sí que ha obligat a canviar el concert previst per dos quarts de 9 del vespre al claustre de Sant Francesc dins del cicle “Elles i el Jazz”, que s’ha traslladat al Fòrum Berger Balaguer dues hores més tard. La resta del programa s’ha desenvolupat amb normalitat.

També et pot interessar

Comentaris