El Casal, seu dels tastos

05/07/2019 - 07:50h

Enguany la vintena de tastos i maridatges que inclourà el festival s’ubicaran a diversos espais del Casal amb l’objectiu de millorar la comoditat dels que hi participen

Una de les novetats més destacades del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2019 és el canvi de la ubicació dels tastos i maridatges. Fins ara, el programa d’activitats es desenvolupava en diferents carpes ubicades a la rambla Nostra Senyora, però enguany es trasllada a la Societat La Principal El Casal, situada a la mateixa via. Allà, els Tastavins hi habilitaran dues sales on tindran lloc la vintena de tastos i maridatges que s’han previst per a aquest any.

Max Margalef, president dels Tastavins, ja ho va avançar en la presentació del festival, apuntant la necessitat de fer més còmoda l’experiència per als que hi participen. Segons han explicat des dels Tastavins, traslladar els tastos al Casal permetrà millorar les condicions acústiques i de temperatura per realitzar-los.

Com és habitual, el programa de tastos inclourà una gran varietat de propostes que permetran maridar els vins DO Penedès, caves i Clàssic Penedès amb productes d’alta gamma com foies, fumats o dolços. Entre les activitats destaca la de divendres a les 8 del vespre, en què la periodista i sommelier Meritxell Falgueras conduirà un tast de les referències guanyadores al 53è Concurs Tastavins Penedès i participants en aquesta edició del Vijazz.

L’any passat es van exhaurir les places ofertes per als tastos, amb poc més de 2.000, una xifra que els Tastavins volen repetir aquest 2019.

També et pot interessar

Comentaris