El Mistinguett Sparkling omple de bombolles la 080 Barcelona Fashion

25/06/2019 - 11:30h

El cava elaborat per Vallformosa tindrà presència a totes les desfilades de moda que s’han programat fins divendres, amb la presència de destacats dissenyadors com Custo o Oscarleon

El Recinte modernista de Sant Pau de Barcelona acollirà a partir d’aquest dimarts una nova edició de la passarel·la 080 Barcelona Fashion. El cava Mistinguett, elaborat per Vallformosa, maridarà totes les desfilades que es faran durant 4 dies.

L’escumós tindrà presència en dos espais diferenciats del recinte, un al Village amb accés a tots els assistents i obert al públic en general i l’altre a la zona del photocall amb accés exclusiu pels dissenyadors, premsa i convidats especials. Mistinguett Sparkling també serà el cava oficial de les festes de les diferents marques participants al 080 Barcelona Fashion.

Per altra banda, durant la passarel·la del dissenyador Oscarleon, Mistinguett Sparkling presentarà el guanyador del concurs de disseny de samarretes que ha organitzat per incentivar el talent de joves dissenyadors.

Els dissenys finalistes es podran veure a l’espai Mistinguett del Village de la 080 Barcelona Fashion durant els 4 dies de l’esdeveniment. Per dissenyar les samarretes, els participants s’han inspirat en el caràcter i l’essència de Mistinguett: valent, trencador, femení i emprenedor.

Mistinguett Sparkling

Mistinguett Sparkling és una marca exclusiva per al canal de restauració elaborada pel celler Vallformosa. La qualitat de tots els seus productes és un dels principals valors d’aquesta marca. És per això que manté un estricte control en tots els processos des de l’origen a la vinya fins a l’ampolla.

Mistinguett s’inspira en el nom artístic de Jeanne Florentine Bourgeois (1875-1956), una cantant, actriu i vedet francesa. Amb aquesta marca es vol retre homenatge a les dones que treballen cada dia per realitzar els seus somnis, com va fer Mistinguett. Una dona que amb audàcia, esforç i constància va aconseguir ser la Vedette francesa més important de tots els temps.

També et pot interessar

Comentaris