Freixenet rep la medalla d’Honor de l’Escola de Música Reina Sofía

19/06/2019 - 12:26h

El centre reconeix el mecenatge del cellers durant els últims 20 anys amb l’Orquestra Simfònica Freixenet, on s’han format centenars de joves

Freixenet ha estat guardonat per la seva tasca de mecenatge amb l’Orquestra Simfònica Freixenet de l’Escola Superior de Música Reina Sofía. Durant la cerimònia, presidida per la Reina Sofía, es va lliurar la Medalla d’Honor de l’Escola de Música a Josep Ferrer, president d’honor de Freixenet; i al seu fill, Pere Ferrer, vicepresident i Conseller Delegat de Freixenet, pel seu compromís com a mecenes durant els últims 20 anys.

Amb el suport de Freixenet, centenars de joves músics han pogut formar-se en la pràctica orquestral nacional i internacional. En paraules de Josep Ferrer, “durant aquests últims vint anys, ha estat un honor per a Freixenet potenciar la cultura musical del nostre país; però, sobretot, haver apostat per l’educació dels joves músics que s’han format a l’escola”.

Per la seva banda, Pere Ferrer va subratllar que “és un veritable honor per a Freixenet seguir col·laborant en l’impuls de la cultura i l’educació musical de milers de joves tant a escala nacional com internacional”.

Des de la seva creació el 1993, l’Orquestra de l’Escola té a Freixenet com a mecenes titular. Actualment, el director titular de l’Orquestra Simfònica és l’Andrés Orozco-Estrada; el director titular de l’Orquestra de Càmera és András Schiff i el director honorari és Antoni Ros Marbà.

També et pot interessar

Comentaris