Nova imatge per al Festival Música a les Vinyes de Subirats

19/06/2019 - 10:05h

Imma Olivella crea el nou logotip del festival, que engloba en una mateixa proposta tots els trets diferencials del primer festival que es va crear al Penedès per maridar música i vins

De festivals que mariden música i vi al Penedès, n’hi ha molts. Un, però, pot presumir d’haver estat el primer a fer-ho en un espai singular de la comarca: el Festival Música a les Vinyes de Subirats.

Enguany es compleixen 17 de la creació d’aquesta proposta, que va obrir tot un món de possibilitats als cellers i ajuntaments del territori per nodrir el calendari d’un bon grapat d’ofertes enoculturals.

La constància ha estat una de les claus de l’èxit d’aquest certamen, que amb el temps ha aconseguit un públic fidel, que segueix totes i cada una de les seves edicions. Enguany, i seguint el pla de redisseny global de la imatge de l’Ajuntament , Subirats ha apostat per donar una nova imatge el festival.

La feina l’ha fet la dissenyadora subiratenca Imma Olivella, que ha creat un logotip on conflueixen els trets que van fer diferent el Música a les Vinyes: la música i les vinyes. Sobre un pentagrama de base (que també simbolitza les rengleres de ceps a la vinya), Olivella ha dibuixat els punts de les is que hi ha en el títol del festival, que volen simbolitzar alhora la planta del cep. “És un logotip amb molt de moviment”, va explicar la dissenyadora en la presentació de la nova imatge.

Proposta musical

La renovació del logo del Música a les Vinyes no es traduirà en l’essència del festival, que enguany seguirà el camí que l’ha consolidat en el temps: bons músics, i un escenari únic, com és el recinte emmurallat de Torre-ramona.

Així, tal com va explicar Eduard Codina, director artístic de la proposta, l’objectiu és que al certamen s’hi presentin espectacles “originals”, alguns fins i tot creats per a la proposta subiratenca. “Volem que els músics se sentin com a casa”, va dir Codina.

Enguany, el festival l’encetarà Esteve Molero amb l’espectacle ‘Jo no sé res, sóc músic’, que es farà el divendres 28 de juny a les caves Llopart. “Des de fa uns anys, un dels cellers del municipi obre les seves portes per acollir un dels recitals”, va explicar la regidora de Turisme, Àngels Pinyol en la presentació del nou logo. Molero actuarà a dos quarts de 9 del vespre. Aquest acte també servirà per presentar el festival, una hora abans del concert.

El Música a les Vinyes descansarà fins al 20 de juliol, en què s’ha programat el concert ‘Sota les estrelles del jazz’ de Gabriel Amargant Special Quartet, aquest ja a Torre-ramona. L’espectacle començarà a dos quarts d’1 de la nit, i com és habitual, acabarà amb una degustació de cava i préssec d’Ordal.

I per tancar el festival, Subirats tornarà a acollir el pianista Ignasi Terraza, que ha participat ja en diverses edicions del Música a les Vinyes. Terraza actuarà acompanyat de la popular Andrea Motis, en un concert únic que portarà a Torre-ramona l’espectacle ‘Simle’.

Tota la informació del festival es pot consultar a la pàgina web de Turisme de Subirats. En aquest portal es poden adquirir les entrades, i també al web d’EntoturismePenedès.

També et pot interessar

Comentaris