Els pèlags de Vilobí s’inunden de música i vi amb un nou Festival Talls

01/06/2019 - 09:39h

Cesk Freixas i Sandra Bautista són els caps de cartell de l’edició 2019, que es reprèn el 21 de juny després d’un any d’aturada

Després d’un any d’aturada, el Festival Talls de Vilobí del Penedès torna el 21 de juny al Parc dels Talls amb un seductor cartell farcit de concerts gratuïts, en un entorn incomparable: l’entorn natural del Pèlag Sec. Els concerts començaran a dos quarts de 9 del vespre i s’allargaran fins a aproximadament les 3 de la matinada de la matinada.

La proposta musical combina artistes locals i grups emergents del panorama català. Enguany, els caps de cartell són el penedesenc Cesk Freixas i Sandra Bautista, seguits per Joan Blau i l’Espiadimonis. En acabar els concerts, el Dj Patata, s’encarregarà de posar punt final al festival.

Un dels principals objectius del Festival Talls és promocionar el Parc dels Talls, els cellers i empreses del municipi. És per aquest motiu que, gràcies a la seva col·laboració, es potencia el consum de vi dels diferents elaboradors de Vilobí: Domènech Vidal (Vallformosa), Descregut, Planas Albareda, Mont Picolis i Loxarel. Al mateix recinte del concert, hi haurà foodtrucks perquè la gent pugui sopar.

L’entrada és gratuïta però per tal de garantir la sostenibilitat de l’esdeveniment, està prohibida l’entrada de beguda i menjar que no sigui de la barra i/o foodtrucks.

Pel Festival Talls hi han passat anteriorment grups de música emergents com Sanjosex, Joana Serrat, El Petit de Cal Eril, Inspira, Cálido Home, Painomi, Pribiz i The Trees Barcelona, entre d’altres.

També et pot interessar

Comentaris