Cellers Carol Vallès tempta els paladars més curiosos

27/05/2019 - 16:57h
El celler de Subirats ha preparat per al 9 de juny la tercera edició del Mercat Gastronòmic, amb productes de proximitat.

El celler subiratenc Carol Vallès ha organitzat pel pròxim diumenge 9 de juny la 3a edició del Mercat Gastronòmic. Tota una temptació per als paladars més curiosos, que des de les 10 del matí a les 2 del migdia tindran l’oportunitat de tastar productes de proximitat, maridats amb una copa dels millors caves dels cellers.
L’edició d’enguany tornarà a tenir lloc en un entorn privilegiat, entre les vinyes de Can Parellada, que els darrers dies s’han anat cobrint de verd.
Els assistents podran degustar una gran varietat de productes gurmet dels productors amb qui Carol Vallès col·labora durant tot l’any. Tampoc no hi faltarà l’oli d’oliva arbequina verge extra Dòliva que es produeix al Celler.

Els assistents podran assaborir aquest ventall de productes de proximitat maridats amb els caves reserva i gran reserva de Carol Vallès.
Els assistents també podran adquirir els productes gastronòmics i es realitzaran visites guiades al cellers durant tot el matí.
A més a més, tots els visitants tindran un 10% de descompte en la compra de cava presentant el tiquet de les degustacions.
Els tiquets per al III Mercat Gastronòmic ja es poden comprar al web del celler per 15 euros.

 

També et pot interessar

Comentaris