Sant Pere de Riudebitlles acull aquest dissabte la segona edició del Riudevins

04/05/2018 - 08:41h
El barri antic de Sant Pere de Riudebitlles acollirà aquest dissabte la segona edició del Riudevins, una mostra creada per promocionar els cellers de la vall Mediona-Bitlles. Enguany són 11 els cellers que s’han implicat en la iniciativa, que té com a tret diferencial l’indret on es fan els tastos dels diversos participants. 

La desena llarga d’empreses que promocionaran els seus productes al Riudevins ho faran en antics cellers particulars on anys enrere s’elaboraven vins. Al seu voltant s’ha muntat tot un recorregut històric i de patrimoni que també inclou algun dels edificis més singulars de la vila, com el Palau dels Marquesos o Cal Xerta.
 
 
A més del vi i del patrimoni, l’art és l’altre puntal de la proposta. En coŀlaboració amb el coŀlectiu Riudebitlles Territori d’Art, tots els espais on s’exposaran els cellers també inclouran una mostra artística creada per algun riudebitllenc. El suport que s’ha escollit per a les obres és el paper, amb l’objectiu de reivindicar la importància dels molins paperers del municipi, que anys enrere van ser motor econòmic de la vall.
 
La mostra de vins estarà oberta de dos quarts de 6 de la tarda a les 9 del vespre. Tots els tiquets tindran un cost d’un euro, i cada elaborador posarà el preu al seu vi. Les copes per fer els tastos es podran llogar o comprar.
 
FOTO: Riudevins

També et pot interessar

Comentaris