Petits cellers exposen els seus grans productes a la mostra del Microvi 2018

27/04/2018 - 08:15h
El Microvi 2018 encara aquest cap de setmana la seva recta final amb exceŀlents xifres a l’esquena. La iniciativa que organitza l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès ha aconseguit repetir en la majoria d’activitats l’èxit d’anys anteriors, penjant el cartell de “complet”.

El tast de Vins del Massís del Garraf, el tast de vins naturals o el sopar-maridatge amb vins del municipi són les propostes que el cap de setmana passat van assolir l’èxit dins aquest projecte, que aquest cap de setmana espera repetir la bona acollida amb la seva activitat principal: la Mostra de petits cellers de l’Arboçar.
 
La fira es farà demà d’11 a 15h i de les 17.30 a les 22 h, i comptarà amb la presència de 40 cellers i més de 200 referències, la majoria de tirades molt curtes. L’organització mantindrà, un any més, preu i format. Els visitants podran adquirir un forfet, per 15 euros, que dona dret a tastar tots els vins exposats i inclou una copa commemorativa. El tiquet també inclou un val de descompte de 2 euros en la compra de qualsevol ampolla a la venda.
 
 
Mèxic al Microvi
La novetat de la fira serà la presència d’un grup d’elaboradors de la regió mexicana de Querétaro, que ahir van oferir un tast de cinc vins comentat a l’Enològica de Vilafranca. Amb el títol “Querétaro, viticultura extrema”, aquesta era la primera vegada que el Microvi sortia del municipi d’Avinyonet del Penedès per organitzar alguna activitat.
 
A la mostra també hi haurà 5 estands gastronòmics per acompanyar els tasts i, com ja és habitual, s’habilitarà un servei d’acollida d’infants perquè els pares puguin passejar tranquiŀlament pels estands mentre els més petits es diverteixen.
 
 
Les entrades per a la Mostra de petits cellers de l’Arboçar es poden comprar anticipadament a la pàgina web enoturismepenedes.cat/microvi.
 
Tancarà el Microvi 2018 la WineFest, un esdeveniment gratuït que s’ha previst per a les 11 del matí del diumenge a la plaça de la Font d’Avinyó Nou. L’acte inclourà música en directe, amb actuació del conjunt local Sea Oil, activitats per als infants i el lliurament dels lots de flors de la campanya impulsada per l’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès per guarnir les llars del municipi.

També et pot interessar

Comentaris