La Granada enceta aquest dissabte una nova edició de la Festa del Most

06/10/2017 - 07:57h

La Granada ha preparat per als pròxims dies diverses activitats incloses dins la Festa del Most. Aquest dissabte ja hi haurà les primeres propostes, amb iniciatives destinades a tot tipus de públic. Una de les més destacades que es farà dissabte serà la pedalada popular, que es farà a partir de les 5 de la tarda i sortirà del Centre Cívic. A les 8 del vespre, a l’església es farà una missa i la benedicció del vi novell, amb ofrenes de les Puntaires Fil-i-grana. Durant el dia, també es diputaran diversos partits de futbol.

Per diumenge s’ha organitzat una sardinada popular, que començarà a les 9 del matí a l’esplanada del Centre Cívic. A les 11 del matí es farà la plantada de gegants a la plaça de l’església, i seguidament s’ha organitzat l’ofici religiós que serà preludi de la cercavila gegantera. Hi prendran part la Colla de Gegants de la Granada i les de Clariana, Castellbisbal, Alella, les Borges Blanques, Reus, Ca l’Avi, Lavern i Sant Esteve de Palautordera. També diumenge, a les 5 de la tarda es durà a terme la primera Cronoescalada Santa Fe-La Granada, que sortirà des del Camí de les Costes i el Castell. Les inscripcions es poden fer online a la pàgina web www.lagranada.cat.

Dilluns, a les 3 de la tarda, al Casal de la Gent Gran s’inaugurarà l’exposició ‘Mai Caminaràs sol’ a càrrec de l’Associació Ampert. Es podrà veure fins el 19 d’octubre. Per altra banda, dimecres a les 11 de la nit s’ha organitzat el correfoc a càrrec dels Diables de la Granada, els Diables de Sant Boi de Llobregat i els Diables de Tremp. El recorregut sortirà a la pista poliesportiva i arribarà a l’església. Després, a la mateix pista, hi haurà un concert.

Finalment, el dijous 12 d’octubre, es farà un torneig de bitlles catalanes al matí, i al migdia s’inaugurarà l’exposició ‘Camins de ferro travessant ciutats’, amb imatges de la col·lecció fotogràfica Lluís Miquel Tuells. A partir de les 12 h, al Centre Cívic, es podrà veure l’exhibició bastonera de la colla de La Granada, i seguidament, s’encendrà la tronada i es podrà escoltar el concert de gralles amb Els Pentatònics i hi haurà vermut popular. Ja a la tarda, a dos quarts de 6, s’ha programat una cercavila infantil popular que sortirà del Casal de Cultura i en acabar, a la plaça de l’església, hi haurà la pujada del petit al campanar. L’acte acabarà amb una xocolatada popular.

FOTO: Gegants La Granada

També et pot interessar

Comentaris