La Cumprativa organitza el VII Vigralla a la Rambla de Llorenç del Penedès

19/05/2017 - 07:16h
La setena edició del Vigralla, la mostra de vins i caves que se celebra a Llorenç del Penedès, arriba aquest cap de setmana amb més força que mai coincidint aquest any amb els actes del centenari de la Societat Cultural i Recreativa La Cumprativa, l’entitat organitzadora. El certamen, amb la participació de diversos cellers de la comarca del Baix Penedès i d’altres de forans, tindrà lloc entre aquest divendres i diumenge.

En concret, aquest any s’hi aplegaran fins a un total de 16 cellers del Baix Penedès i d’altres zones de Catalunya que donaran a conèixer els seus productes. A més, també hi haurà una àmplia zona gastronòmica formada per 3 restaurants, tot situat a la rambla Marinada de Llorenç del Penedès. Dissabte i també diumenge, al vespre, l’escenari principal situat a la mateixa zona de la fira acollirà una sèrie d’actuacions en directe, passant des del jazz a les xarangues, i com no podia ser d’una altra manera, també hi haurà actuacions de grups de gralles.
 
Una de les joies del municipi de Llorenç del Penedès, el Celler Modernista, serà un any més la sala de tastos i maridatges. Entre els actes que s’hi duran a terme, destaquem el tast-maridatge d’aquest divendres a la nit, a les 22h, guiat per la periodista i sommelier Ruth Troyano, “Pa amb Vi i Música & Varietats Autòctones del Penedès”, que comptarà amb l’actuació del grup The Sommeliers. Costa 15 euros i cal inscriure-s’hi prèviament al 697 993 524.
 
Un altre plat fort serà demà dissabte a la tarda (18h), quan tindrà lloc el “Tast de bombons Mi&Cu amb vins ecològics”. També cal inscriure-s’hi, al 662 426 824.
 
I per acabar d’arrodonir el cap de setmana, entre d’altres activitats que es poden consultar a l’agenda de la secció de Cultura i Espectacles d’aquesta edició del 3d8, el diumenge es podrà gaudir del “Tast-maridatge de pernils de diferents Denominacions d’Origen”, del qual ja s’han exhaurit les places.
 
En l’edició d’aquest any, la mostra de vins i caves del Baix Penedès continuarà obrint la porta a cellers de fora la comarca, per tal de convertir-se en un aparador d’altres denominacions d’origen fora del Penedès, com ara el Priorat, la Conca de Barberà i el Montsant.

També et pot interessar

Comentaris