Caves Nadal tanca l’estiu amb El Berenar de la Verema

09/09/2016 - 10:57h

Nadal tanca l’estiu amb El Berenar de Verema, una activitat pensada per als curiosos que volen conèixer els secrets del món del vi en primera persona, trepitjant la vinya, el celler i la cava del celler de Torrelavit. Es farà el dissabte 17 de setembre a partir de les 5 de la tarda.

En aquesta activitat, el visitant pot collir el seu propi raïm per endur-se’l a casa (s’han de portar les tisores de casa, i en arribar al celler se’l donarà una caixa per posar-hi el raïm), es fa una visita al celler on s’explica el procés d’elaboració i es tasta el most flor, es visita la cava fundacional (a vint metres sota terra) per conèixer la segona fermentació en ampolla. I, finalment, es gaudeix d’un àpat entre vinyes.

Una selecció de salaó, encurtits i fumats, formatges catalans, embotits i patés, i pa cuit al  forn de llenya, i coca de forner. Tot maridat amb una selecció dels millors Nadal (Nadal X Vermell 2015, Salvatge Rosé Brut Reserva 2012, Nadal Brut Nature Gran Reserva 2009 i Nadal 1510 Verema Tardana), cafè i infusions.

Per reserves es pot trucar al telèfon 607.931.771. Més informació a la pàgina del celler www.nadal.cat. 

També et pot interessar

Comentaris