El Vijazz consolida els 50.000 vIsitants en la seva desena edició

04/07/2016 - 14:45h

Tot i que encara no es disposa de les xifres definitives, des de l’organtzació del Banc Sabadell Vijazz han avançat que el festival ha tancat la desena edició amb un augment “més que considerable” tant en vendes com en nombre de visitants. Més de 50.000 persones passat aquest darrer cap de setmana pel certamen i per les seves diverses activitats, “demostrant que el Vijazz és un esdeveniment capaç de créixer i evolucionar”, han dit.

Pel que fa a les vendes, els tiquets degustació venuts han arribat a superar en més d‘un 15% els totals aconseguits l’any passat tot i que aquest any el preu dels tiquets havien augmentat un 1euro en el cost de compra. Segons l’organització, aquesta xifra avala la bona qualitat dels cellers que hi participen. Tampoc s’ha quedat enrere l’activitat dels maridatges que ha arribat a vendre les 1.500 places disponibles repartides al llarg dels tres dies a les dues sales, la d’Ametller Orígens i la sala Club de Cultura Tr3sc.

Amb motiu de la celebració de la desena edició, s’han pogut gaudir de nous espais de música jazz com l’Espai Solidari Cava o la Plaça Food & Jazz. El Claustre renaixentista de Sant Francesc ha acollit el cicle “Elles & Jazz”, un espai de dones del món de la musica jazz, que ha penjat el cartell de “complet” cada dia. També s’ha de destacar l’espai lounge de Vallformosa Cava, que ha estat un dels llocs que ha reunit més afluència de públic. Així mateix, la nova plaça Food&Jazz, ha triomfat amb la seva aposta gastronòmica de qualitat.

També et pot interessar

Comentaris