Un miler de persones visiten la primera edició del CreaTast Penedès

26/05/2016 - 15:47h
Amb l’arribada de la primavera, els cellers de la DO Penedès treuen els seus productes al carrer per presentar les novetats de la temporada. Tradicionalment, això s’havia fet sempre en la presentació dels Nous Penedès, però amb la celebració del vintè aniversari d’aquesta activitat, la denominació d’origen ha decidit donar-li un nou aire. 

El resultat ha estat el CreaTast Penedès, la iniciativa que dilluns va omplir el Centre Cultural del Born de Barcelona de professionals i d’aficionats al món del vi. La participació de persones no vinculades al sector vinícola ha estat, precisament, una de les novetats de l’activitat, que va acollir fins a un miler de persones, i que va donar a conèixer més de 150 vins.
 
Des de la DO Penedès han destacat l’èxit de la iniciativa, així com la bona valoració de la proposta que han fet els 42 cellers que van ser presents a l’acte. S’ha destcat espcialment que el CreaTast no només es volia donar a conèixer les novetats dels vins, sinó també tota la filosofia que converteix el territori en una denominació d’origen que va molt més enllà de la pura denominació geogràfica. Abans de dilluns, ja es va celebrar una altra edició d’aquesta iniciativa a Girona.
 
Segons el director de la DO Penedès, Francesc Olivella, tant l’administració com els elaboradors estan “contents” amb la rebuda que ha tingut l’esdeveniment, tant a escala professional, com als aficionats.

També et pot interessar

Comentaris