Una dotzena de cellers penedesencs, a la setena Mostra de Vins Menorca

31/03/2016 - 15:02h

La cita més important de Menorca amb el món del vi torna dilluns 11 d’abril al Club Marítim de Maó, com el millor aparador per descobrir les novetats més destacades de les diferents denominacions d’origen del vi nacional i internacional. Una mostra professional referent pel sector de l’hostaleria i també pels winelovers, que a la seva setena edició, reunirà més de 90 cellers en una jornada on es presentaran un total de 420 vins, caves i xampanys seleccionats. Una invitació al tast i al diàleg davant del mar, a la qual assistiran més de 200 professionals del món vitivinícola. I com no podia ser menys els cellers del Penedès també volen ser presents en aquesta mostra. Així de moment ja hi ha confirmada la presentació de 1+1, Jean Leon, Pardas, l’Origan, Can Ràfols dels Caus, Llopart Cava, Huguet de Can Feixes, Masia Codina, Recaredo, Oriol Rossell, Pares Baltà i Caves Nadal.
La setena edició de la Mostra de Vins creix aquest any més enllà de la jornada prevista per l’11 d’abril amb activitats previstes a tot Menorca, que tindran com a protagonista la gastronomia, la cultura i l’enologia. S’ha volgut promoure la cultura del vi més enllà de la cita al Club Marítim de Maó, amb nou experiències inèdites que recorreran Menorca des de ja fa uns dies i fins al 16 d’abril. Conferències, maridatges i degustacions amb un mateix denominador comú en què participaran els xefs i sommeliers de diversos restaurants.

França, país convidat
Una altra de les novetats d’aquesta edició és que s’ha convidat França a participar en els tastos guiats perquè presenti les seves novetats durant la 7a Mostra De Vins Menorca. La Champagne, Bordeus i Provença seran les regions protagonistes, que tindran el seu espai juntament amb la resta de tastos, que creixen en nombre respecte a l’edició anterior i que afegeixen una experiència inèdita de tast de copes de cristall Riedel.

L’edició d’aquest any de la Mostra de Vins obrirà les portes a les 10 del matí per a professionals de l’hostaleria i a partir de les 13.30 hores per a públic en general, en horari ininterromput fins a les 20 hores. Tots aquells interessats a assistir-hi hauran d’inscriure’s a través de la pàgina web www.devinsmenorca.com o bé adquirir una entrada el mateix dia de l’esdeveniment.

També et pot interessar

Comentaris