Gastronomia de qualitat a la nova plaça Food&Jazz del Banc Sabadell Vijazz 2016

29/03/2016 - 13:30h
En el marc del desè aniversari del Banc Sabadell Vijazz Penedès 2016, s’estrena un nou espai: la plaça Food&Jazz. L’edició d’enguany del festival fa una aposta clara i original per la gastronomia de qualitat i de proximitat, que no només promourà l’activitat de Vilafranca, sinó també dels seus voltants.

Se celebraran els deu anys del certamen amb deu caravanes de menjar a la plaça Food&Jazz (plaça Penedès de Vilafranca) que oferiran menjar mexicà, brasiler sense gluten, coques i empanades, menjar lliure d’aliments al·lergògens, gelats i granissats, cuina tradicional catalana, pasta i pizza, creps, entrepans i pica-pica.
A més es proposen diverses rutes gastronòmiques que s’articularan al voltant de deu quilòmetres al voltant de Vilafranca del Penedès.
A la plaça Food&Jazz també s’organitzaran espais per a maridatges i tastos amb vins i caves del Penedès, acompanyats de la música jazz de petit format que anirà rotant a l’escenari que hi haurà a la mateixa plaça.

També et pot interessar

Comentaris