Un tast de vins a Mas Comtal enceta dilluns la setmana de l’enoturisme al Penedès

sanchez-confraria-1
15/07/2014 - 16:00h

La primera edició de la Setmana de l’Enoturisme Viu Penedès 2014 impulsada per la Unió Empresarial del Penedès (UEP) s’inaugurarà formalment dilluns que ve dia 21 amb un tast de vins comentat al celler Mas Comtal d’Avinyonet maridat amb tastets gastronòmics servits pel grup de càtering Cal Blay de Sant Sadurní. El president de la UEP, Santi Carda, assistirà al primer acte acompanyat de la coordinadora de la Setmana Viu Penedès 2014, Mercè Carafí, i de membres de la junta directiva de l’organització empresarial.

 

 

Al llarg de tota la setmana, prop d’un centenar de cellers, espais enogastronòmics i centres culturals i museus oferiran a preus reduïts activitats dirigides a tots els públics amb objectiu de donar difusió a l’àmplia oferta enoturística i cultural de les comarques que configuren el Penedès (Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf i Anoia).

El programa inclou un taller de cuina de festa major, un tast sonor a cegues a la sala gòtica de la masia d’una galeria d’art als Monjos, la visita a una cava que havia estat un antic refugi antiaeri, un vespre de faules entre les vinyes a Gelida, tractaments amb cavateràpia o vinoteràpia en hotels, un concurs fotogràfic sobre paisatge de vinya, una ruta modernista per Sant Sadurní o un tast de cava navegant amb un veler a Vilanova i la Geltrú. Totes les activitats, dies i horaris es poden consultar al web www.viupenedes.cat o directament en aquest enllaç http://viupenedes.cat/activitats.

Sopar Empresarial i Premis UEP

Coincidint amb la Setmana de l’Enoturisme Viu Penedès 2014, la UEP ha decidit recuperar el Sopar Empresarial i els Premis UEP a les millors iniciatives empresarials. La gala, que se celebrarà el proper dijous 24 de juliol a la Masia Vallformosa de Vilobí del Penedès, serà presidida per la vicepresidenta del Govern i titular de la conselleria de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, a més de la presència d’una nodrida representació institucional de la comarca. Les empreses, entitats o particulars interessats a assistir a la gala encara estan a temps de fer la reserva posant-se en contacte amb la UEP (tel. 93 892 54 04) o a través del correu electrònic francesc@uepenedes.com.

Els Premis UEP reconeixeran, entre d’altres, la millor iniciativa innovadora del Penedès, la millor iniciativa d’expansió internacional, la millor iniciativa mediambiental, la millor iniciativa de responsabilitat social empresarial o la millor iniciativa empresarial jove. Com a novetat s’incorporen en aquesta edició cinc premis de l’àmbit de l’enoturisme: a la millor iniciativa enoturística de cadascuna de les quatre comarques que conformen la DO Penedès (Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf i Anoia) i a l’entitat que ha promogut la millor acció de promoció i difusió de l’enoturisme d’aquest àmbit territorial.

També et pot interessar

Comentaris