El 3d8 regala roses de ceràmica als nous subscriptors

Rosa Roser Oter 2
16/04/2014 - 16:58h

 

El 3d8 regala a les 10 primeres persones que es facin subscriptores del setmanari a partir d’aquest dijous una original peça de ceràmica que l’artista vendrellenca Roser Oter ha dissenyat per celebrar aquesta propera diada de Sant Jordi. Es tracta de roses fetes amb ceràmica, més concretament amb un material de pasta de paper i porcellana, i de les quals Oter n’ha fet de dos tipus. L’un és la tradicional rosa vermella de Sant Jordi i l’altra reprodueix als pètals breus fragments de textos de poetes catalans preferits per Roser Oter. Exactament, són textos de Miquel Martí i Pol, Salvador Espriu i Àngel Guimerà.

Roser Oter, a qui dediquem l’entrevista de la contraportada de l’edició del 3d8 en paper que coincideix amb el 32è aniversari de la sortida del setmanari al carrer, ha comentat que les roses formen part de la campanya “Roses per sempre” amb la qual ha volgut celebrar aquesta diada de Sant Jordi. El títol de la campanya és perquè les roses de ceràmica, amb la tija feta de ferro oxidat, “no es penseixen i no necessiten aigua, tot i que, és clar, el que no fan és olor”, diu la ceramista de Santa Oliva.

Els primers 10 nous subscriptors del 3d8 podran triar, mentre això sigui possible, entre 5 de les roses ‘literàries”, 4 de vermelles i, a més, una escultura d’un “lector”, com anomena Roser Oter la figura d’un home assegut.

Aquest regal s’afageix als diversos que ja fa el setmanari a les persones que es fan subscriptores i els quals inclouen, per exemple i segons que es pot llegir a la pàgina 25 de l’edició del 3d8 d’aquest Dijous Sant, àpats en restaurants col·laboradors, passejades en bicicleta, una obra original de l’artista Colomer Pagès i massatges.

Quant a les originals roses de ceràmica dissenyades per Roser Oter, es vendran per la diada de Sant Jordi en dos únics punts al Penedès -al Vendrell i Vilafranca-. Val a dir que l’any passat ja se’n van vendre al Vendrell, amb un gran èxit d’acceptació. Roser Oter va decidir aleshores “continuar amb les roses la línia que vaig encetar l’any 2011 amb l’exposició ‘Emocions’, formada per figures de lectors i pensadors”. Aquesta col·lecció està tenint molt d’èxit i, per exemple, es poden trobar peces en 14 punts de Catalunya i Andorra. L’últim en incorporar-s’hi ha estat la Fundació Joan Miró, la qual cosa “em fa molta il·lusió”, conclou Roser Oter. Al Penedès, les obres d'”Emocions” es venen a la casa de l’artista a Santa Oliva i a l’establiment Lau Decoració del Vendrell.

Llocs de venda i possibilitat d’encarregar roses

Dimecres es podran comprar roses de ceràmica en un parada que la mateixa Roser Oter instal·larà a la Rambla del Vendrell i a la Llibreria La Cultural de Vilafranca del Penedès. I, d’altra banda, l’artista també accepta encàrrecs personalitzats per incorporar a la tija de la rosa una paraula feta amb filferro. En aquest cas, fins dimecres es poden encarregar aquestes roses contactant al web www.roseroter.com, o bé telefonant al número 677 50 80 60.

També et pot interessar

Comentaris