Vilafranca viurà diumenge el partit entre el Penedès i Catalunya, reivindicatiu i solidari

17/12/2013 - 16:33h

Vilafranca del Penedès acull diumenge una nova festa de l’hoquei patins amb la disputa dels partits en categoria femenina i masculina entre les seleccions de la Vegueria Penedès i la catalana, una festa reivindicativa i solidària que organitza per segon consecutiu el CP Vilafranca-Capital del Vi. La festa començarà a 2/4 d’11 amb el partit femení i a les 12 del migdia serà el torn del masculí. L’entrada al partit serà lliure i gratuïta tot i que des de l’organització es demana la col·laboració aportant aliments de primera necessitat que es destinaran al Rebost Solidari o bé portant joguines noves que seran per la Creu Roja.
Pel que fa a les convocatòries, Jordi Camps, selecionador de Catalunya ha avançat la llista que la formaran els següens homes: Com a porters seran Jordi López (Tordera) i Roger Torelló (Voltregà) i com a jugadors Roger Valls (Sant Feliu), Joan Castañé i Sergi Parra (Tordera), Jordi Galan (CP Vilafranca), Àlex Rodríguez (Voltregà), Ruben Fernández (Blanes), Lluís Rodero (Lleida) i Pol Galbas (CP Calafell).
De la seva banda, Josep Ma. Baberà, seleccionador català de la femenina ha convocat les següents jugadores: Cristina Vegas (Bigues i Riells), Yolanda Font, Laia Castro i Ester Tosar (Manlleu), Berta Busquets (Palau de Plegamens), Marta Momparta (Sfèric Terrassa), Mercè Guerra (Vilanova), Cristina Barceló i Ana Romero (Voltregà) i Laia Jiménez (Reus Deportiu).
Pel que fa a les llistes definitives del Penedès en l’apartat masculí, Jordi Garcia ha convocat els porters Jordi Esteve (Mataró) i Albert Dalmau (Taradell), i com a jugadors Joan Vázquez, Jordi Esteve, Enric Martí i Aleix Córdoba (CP Vilafranca); Borja Ferrer i Oriol Palau (Calafell); Francesc Bargalló (Blanes) i Joan Muntané (Igualada). De la seva banda Oriol Torelló, ha convocat les següents jugadores pel partit de seleccions femenines que es disputa per primera vegada i que són: Patrícia Miret, Clàudia Miret i Maria Córdoba (Vilanova), Marta Soler, Laura Torres i Laura Salvador (Igualada); Ester Ferrer i Laia Navarrete (Reus Deportiu), Regina Flix (Sfèric de Terrassa) i Mònica Ferrer (Noia Freixenet).

També et pot interessar

Comentaris