Recaptats 54.000 euros per a La Casa de Sofia en la nit més solidària i màgica d’Ametller Origen

Vista general del sopar d’Ametller Origen celebrat al Sant Jordi Club (Foto: Miquel Montfort)
22/11/2024 - 15:48h

Més d’un miler de persones van aplegar-se aquest dijous a la nit, al Sant Jordi Club, en la tercera edició del Sopar Solidari de Nadal organitzat pel grup Ametller Origen.

Un total de 1.080 persones es van reunir aquest dijous a la nit al Sant Jordi Club de Barcelona per participar en el III Sopar solidari d’Ametller Origen en benefici de La Casa de Sofia, organitzat per la companyia penedesenca amb l’objectiu de recaptar fons pel centre, un model d’atenció de nens amb patologia complexa, crònica o amb malaltia avançada liderat per l’Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

Va resultar ser un àpat festiu, però sobretot molt solidari, on es van aconseguir recaptar més de 54.000 € que aniran íntegrament destinats a La Casa de Sofia.

“És realment impressionant veure la resposta que ha tingut el sopar solidari i només podem donar les gràcies a totes les persones que ens han acompanyat, assistents, clients, proveïdors, col·laboradors, perquè sense ells no hagués estat possible aquest esdeveniment”, va afirmar Josep Ametller, cofundador i conseller delegat de Ametller Origen.

“Quan vaig conèixer el projecte de La Casa de Sofia em vaig emocionar i vaig saber que, aquest any, no hi havia millor causa solidària que aquesta. Una vegada més, tota la comunitat d’Ametller Origen junta ha demostrat que som capaços de fer l’impossible”, va afegir Ametller.

La vetllada solidària va estar conduïda pel presentador Quim Masferrer i la influencer Cèlia Espanya, que van ser els mestres de cerimònies i els encarregats de descobrir com es viu el Nadal a Ametller Origen. L’acte va comptar també amb els xefs Nandu Jubany, del qual es va servir canelons de rostit i de ceps; Jordi Cruz, que va aportar el plat del confit d’ànec; Hideki Matsuhisa, primera estrella Michelin a Espanya; i els pastissers Lluc Crusellas i el calafellenc Oriol Balaguer, que van servir uns postres de panettone i tortell de reis, respectivament.

Durant el sopar, els més de 1.000 assistents, van poder degustar els plats exclusius dels xefs, com el caneló de rostit i el caneló de ceps del Nandu Jubany, el confit d’ànec de Jordi Cruz, el panettone del mestre xocolater Lluc Cruselles i el tortell de reis del pastisser Oriol Balaguer.

Una nit màgica i solidària que va comptar amb les actuacions musicals de Valeria Tapia i Maria Subirà, participants del programa musical Eufòria.

El III Sopar Solidari va comptat amb la col·laboració de Aldelís, Aqualife, Arla Food, Artyplan, Audens Food, Barnhouse, Biocop, Bliss, Born, Cafès Novell, Càrnia, Cedisco, Covert Security, Costa Caleta, Cultivar, Damm, Driscoll’s, Ecoocel by Tavfood, Ecocart, Ejido Cartón, Entremont, Europastry, Eversia, Global Berry, Greenpack Plastic Free, Grup Vall Companys, Germans Barri, Grupo Catalá, Hinojosa, Iberconseil, InnovaPack, La Granja, La Vanguardia, L’Etivaz, Midó, Mitjans, Natursoy, Nomen Foods, Orsero, Ous Roig, Panasonic, Panet, Pirinat, Président, ProfessPack, PwC España, Quesos El Pastor, Rac1, Raimaber Fluid Tech, Roen Plastic, Santiveri, Slashmobility, Simón Coll, Sushi Hua By Hideki Matsuhisa, Tacisa, Tête de Moine, Torra, Torrent, Torrons Vicens, Valcoiberia, Viñals, Waterfire i Yosoy.

Més de 54.000 € per a la Casa de Sofía

Els més de 54.000 euros recaptats del III Sopar Solidari es destinaran íntegrament a la Casa de Sofia, un centre assistencial pioner a Catalunya i a Espanya que dona una atenció integral als infants amb malalties cròniques complexes i necessitats pal·liatives que requereixen d’unes cures que no poden rebre a casa, però que no impliquen l’alta especialització d’un hospital. D’aquesta manera, el centre ofereix a aquests infants un entorn segur i amable on professionals experts els dispensen aquestes cures.

Recordem que el Grup Ametller Origen, nascut embrionàriament al mercat dels dissabtes de Vilafranca del Penedès -com va explicar durant la vetllada Joan Ametller, germà gran dels fundadors, és una empresa d’alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat.

Fruit de la seva experiència com a agricultors i productors, Ametller Origen ha consolidat un model de negoci d’integració vertical, controlant des de l’origen els productes que ofereixen a les seves botigues, tant la seva fruita i verdura com els seus productes elaborats. El Grup Ametller compta amb camps de cultiu i fruiters al llarg de tot l’eix de la mediterrània, un obrador central de productes elaborats i un equip humà format per més de 4.000 treballadors.

També et pot interessar

Comentaris

1336