La periodista de TV3 Roser Oliver serà la pregonera de les Fires i Festes de Sant Sadurní

09/07/2024 - 11:33h

Es presenta el programa i el cartell dissenyat per Anna Arnan

Les Fires i Festes de Sant Sadurní ja escalfen motors. El programa i el cartell de la festa s’han presentat aquest dimarts a l’Ajuntament sadurninenc en un acte en què també s’ha fet públic el nom de la pregonera. Serà la periodista de TV3 i Catalunya Ràdio al Pròxim Orient, Roser Oliver. Oliver és sadurninenca i, tal i com ha explicat l’alcalde Pere Vernet, aconseguir la seva presència al pregó ha estat una feina prou complicada.

El periode bèl.lic que viu el Pròxim Orient ha dificultat quadrar el calendari. “Hem estat cuinant la presència de Roser Oliver com a pregonera durant els dos últims anys. Ella s’ha reservat les vacances pel mes de setembre per poder estar a Sant Sadurní i llegir el pregó. Esperem que ho es produeixi cap circumstància extrema a la zona que l’obligui a canviar els plans”, assenyala Vernet.

També s’ha fet públic el cartell de la festa que ha dissenyat Anna Arnan. L’autora s’ha inspirat en les creacions del pintor i cartellista francès Toulouse-Lautrec per fer realitat la seva obra. “La cartelleria de Toulouse-Lautrec i el modernisme em van donar la idea de sortida”, explicava Arnan. El cartell té una imatge d’una parra i una noia bridant amb una copa de cava.

Les Fires i Festes 2024 viuran el seu nucli d’activitats entre el 6 i el 9 de setembre, però des del dissabte 31 d’agost ja hi haurà programació en marxa. El dissabte 31, per exemple, es durà a terme la nova Escampada Juvenil amb un recorregut que anirà des del Parc de la Rambla a la Rambla Generalitat. L’Escampada de Fil.loxeretes serà el disabte 7 de setembre, i la Festa de la Fil.loxera, el diumenge 8 a partir de 3/4 de 10 del vespre.

A nivell de concerts musicals, el 31 d’agost s’ha programat un concert del grup de versions Miops i sessió de DJ. El divendres 6 de setembre serà el torn del grup de versions la Oreja de Tik Tok i Los 40 DJs, i el dissabte 7 l’Empalmada tindrà els concerts de DJ Greska Show i PD Pekadoras. Dilluns 9 de setembre concert amb Anima i DJ Anna Koreana

També et pot interessar

Comentaris