Torrelavit instal.la dues noves minideixalleries per gestionar residus especials

20/06/2024 - 15:11h

Als barris de la Pineda i Can Rossell de la Serra

L’Ajuntament de T orrelavit ha completat la instal·lació de dues noves minideixalleries als barris de La Pineda i Can Rossell de la Serra, iniciativa que sorgeix de la 2a edició dels Pressupostos Participatius. L’alcalde Manuel Raventós es mostra satisfet de la participació en aquesta edició, ja que empodera a la ciutadania en la presa de decisions municipals, i aquesta actuació n’és un exemple.

La col·locació de les dues noves infraestructures ha suposat un cost total de 9.778 euros per l’Ajuntament i estan dissenyades per gestionar una varietat de “residus especials” que, tot i ser produïts en petites quantitats, tenen un alt potencial contaminant i tòxic. Els veïns podran dipositar-hi: CD’s i DVD’s, cartutxos d’impressora, aparells elèctrics i electrònics, piles, bateries i acumuladors, bombetes i bombetes LED. A més, aquestes minideixalleries també proporcionaran informació útil per als residents, incloent-hi el calendari porta a porta i l’horari de la deixalleria municipal.

Amb la instal·lació de les minideixalleries, T orrelavit reafirma el seu compromís amb la protecció del medi ambient i la salut pública. Aquestes estructures faciliten la correcta gestió dels residus especials, evitant la seva acumulació i el risc de contaminació. Amb iniciatives com aquesta, l’Ajuntament treballa per construir un futur més sostenible i conscient per a tots els seus ciutadans.

També et pot interessar

Comentaris