El Vendrell presenta un nou Turismar amb un aire renovat

Els regidors Silvia Vaquero, Christian Soriano i Marta Tobella en la presentació del Turismar 2024 (Foto: Ajuntament del Vendrell)
13/06/2024 - 15:24h

Com és tradicional, aquesta fira donarà simbòlicament la benvinguda a la temporada d’estiu al municipi.

L’Ajuntament del Vendrell ha presentat aquest dijous el nou Turismar com un certamen amb aire renovat, però que referma el compromís amb els seus orígens com a fira de promoció que vol recuperar la seva essència com a dinamitzadora de l’activitat econòmica, turística i social del municipi del Vendrell a les portes de la temporada d’estiu.

Aquest 2024 el Turismar, que tindrà lloc entre els propers dies 21 i 24 de juny, Sant Joan, s’organitza al voltant de tres grans eixos i espais. En primer lloc, la remodelada plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga acollirà la zona gastronòmica, un espai on poder gaudir del temps de lleure, d’oci i bon veïnatge amb una programació de tastos i maridatges de restauradors i productors del territori. Un espai per dinamitzar i fomentar el producte local, i acompanyat d’esdeveniments musicals adreçats a públic infantil i familiar.

Coincidint amb la inauguració de l’edifici del Tabaris -aquest divendres a la tarda-, a la plaça del davant s’ha previst per al Turismar, en segon lloc, una zona d’exposició firal amb representació d’empreses d’activitats esportives i de biodiversitat, així com estands d’informació turística. Tot plegat, combinat amb propostes per promoure i conscienciar sobre la protecció del medi ambient a les platges i l’entorn natural del Vendrell.

D’altra banda, s’han programat visites guiades i portes obertes al Tabaris per conèixer la sala dels mosaics de Santiago Padrós, a l’espai coworking i al museu, entre altres espais.

I a la sorra de la platja hi haurà el tercer espai del Turismar d’enguany: l’espai de la música. Al seu gran escenari es podrà gaudir de concerts i actuacions musicals de diferents estils amb què acabar de forma animada i divertida aquests primers dies d’estiu. Hi actuaran Contradirección, Abba The New Experience, Mediterranean Guitars, Hola, Raffaella! i Cocktail Tributov, i hi haurà finals de festa amb els DJ Rock and Bolo i Bert. I també s’ha programat un espectacle musical per a tota la família basat en la pel·lícula La Sirenita.

Com a novetat, els tres dies del Turismar hi haurà un servei de bus gratuït que comunicarà l’estació d’autobusos del Vendrell i la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga. Els bitllets, gratuïts, es podran aconseguir als establiments següents: El 7 de Vi i El Cau del Vi.

Aquest any, a més, també es recuperarà la hissada de la Bandera Blava com a símbol de reconeixement de la seva qualitat, gestió ambiental i serveis de les platges del Vendrell: Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs.

El regidor de Fires de l’Ajuntament del Vendrell, Christian Soriano, ha destacat que “el Turismar recupera la seva essència a les portes de l’estiu amb una imatge renovada i fresca, amb una aposta pels productes i productors de Km0 i amb una programació d’esdeveniments d’oci per a tots els públics”.

Per la seva part, la regidora de Platges, Marta Tobella, ha mostrat la satisfacció per la recuperació de la Bandera Blava “que s’hissarà en el marc del Turismar, que és la festa de benvinguda a una temporada d’estiu que esperem que sigui excel·lent”.

I la regidora de Turisme, Silvia Vaquero, ha posat de relleu que “el Vendrell és un municipi turístic en clau de natura i en clau cultural, i en aquest Turismar es mostrarà tot el seu potencial perquè sigui triat com a destinació per passar les vacances o uns dies de descans”.

El programa d’actes es pot consultar en aquest enllaç: https://tuit.cat/sv41G

També et pot interessar

Comentaris