Acord en el conflicte que hi havia per romandre al Càmping Sant Salvador de Coma-ruga

El Càmping Sant Salvador, al litoral vendrellenc.
06/06/2024 - 18:20h

L’empresa propietària, HolaCamp, permet que una vintena de famílies continuïn dos anys més amb les ‘mobile homes’ a la instal·lació.

Després de diversos mesos de negociacions, la companyia operadora i administradora de càmpings HolaCamp ha arribat a un acord individual amb les diverses famílies usuàries del càmping Sant Salvador del barri marítim de Coma-ruga per renovar la seva estada durant dues noves temporades.

HolaCamp informa en un comunicat fet públic aquest dijous amb l’edició del 3d8 en paper ja tancada que ha negociat de manera individual la casuística de cadascun dels usuaris amb l’objectiu d’entendre les seves necessitats, oferint-los la possibilitat de renovar el seu allotjament sota noves condicions amb l’objectiu d’aplicar les millores en serveis, instal·lacions i ordre que des de la direcció d’HolaCamp assenyalen com a “completament necessàries per al correcte funcionament i la viabilitat econòmica del càmping”.

Com a resultat d’aquest acord, una vintena de clients han mantingut el seu ‘mobile home’ al càmping, mentre que l’associació d’afectats del càmping de Sant Salvador s’ha dissolt, remarca l’empresa.

“Hem fet un exercici d’empatia; el que la majoria d’aquestes famílies necessitava és temps i els ho hem donat”, detalla el CEO d’HolaCamp, Alfonso Leprevost.

“HolaCamp ha brindat assistència contínua als campistes, donant-los suport en el trasllat o venda de mòduls i facilitant el desmuntatge tant entre setmana com en caps de setmana. Des del principi, els campistes han pogut accedir al càmping sense impediments”, aclareix el portaveu, que explica que la companyia s’ha fet càrrec del cost del trasllat de les ‘mobile homes’ que es reubicaran al càmping.

Renovació del càmping
Segons apunta també en el seu comunicat, l’empresa propietària diu que la nova etapa del càmping vendrellenc sota la gestió d’HolaCamp ha comportat un ambiciós projecte de millora d’allotjaments i instal·lacions, una prioritat clau per a la companyia des de la seva adquisició, que invertirà en els tres primers anys més de 4,5 milions d’euros en la reforma del càmping.

“Ens trobem que el càmping necessitava una renovació total. Hem afegit més de 50 nous allotjaments equipats, entre bungalows tiny i haimes glamping dissenyades per HolaCamp, perquè els campistes puguin gaudir de totes les comoditats”, explica Leprevost.

A més d’aquests nous allotjaments, s’ha dut a terme una reforma integral dels banys comunitaris, així com altres instal·lacions, i s’ha inaugurat un nou restaurant, ‘Camping Pizza’, que estarà obert tant per als clients del càmping com per a visitants externs.

“Amb l’antiga gestió no hi havia un criteri clar. Ara hem homogeneïtzat les parcel·les i zones del càmping segons el tipus d’allotjament per millorar l’experiència dels hostes i la gestió del càmping”, afirma el mateix responsable del càmping.

Finalment, des d’HolaCamp també es destaca que s’han actualitzat els quadres i les instal·lacions elèctriques i s’han reformat els dipòsits d’aigua. Aquestes accions busquen mantenir la conservació correcta de l’entorn natural i reduir el consum d’aigua i electricitat del càmping, tal com explica Leprevost: “Hem preservat l’entorn natural i els arbres del càmping tal com estaven. El projecte continuarà amb estudis de vegetació i enjardinament de cara a la temporada que ve”, sentencia.

HolaCamp conclou l’esmentat comunicat per destacar que es tracta d’una companyia operadora i gestora de càmpings que neix el febrer de 2023 continuant així la llarga tradició familiar al sector dels seus fundadors, Alfonso Leprevost i Alejo Olano, que juntament amb l’experiència en distribució de botigues ‘glamping’ per a grans esdeveniments d0Hector Fina, decideixen començar aquest projecte.

“Poc després, Martin Becker s’afegeix a HolaCamp aportant la seva visió financera. Sota el claim ‘The next generation camping company’, la companyia que també gestiona la touroperació de botigues glampings, neix amb l’objectiu de dissenyar, crear i gestionar #CampStories, espais de comoditat, tranquil·litat i bellesa per viure, compartir i recordar grans històries , en harmonia amb la naturalesa”, conclou l’empresa.

També et pot interessar

Comentaris