Aquest cap de setmana Castellet viatja a l’època medieval

06/06/2024 - 10:28h

Durant els dos dies del Castellet Medieval hi haurà busos llançadora gratuïts des de les zones d’aparcament de Clariana i Torrelletes.

L’Ajuntament de Castellet i la Gornal organitza un any més la fira Castellet Medieval, que enguany arriba a la 20a edició i que tindrà lloc aquest cap de setmana del 8 i 9 de juny. Enguany la fira comptarà amb una àmplia oferta d’espectacles, cercaviles musicals i actuacions que endinsaran els visitants en l’època medieval. El programa també oferirà tallers i mostres d’oficis, i un ventall divers de parades d’artesans, durant la jornada de dissabte d’11 a 23 h i el diumenge d’11 a 22 h.

Durant la fira el visitant podrà gaudir d’activitats complementàries turístiques com la passejada guiada pel Parc del Foix el divendres 7 de juny a les 18.30 h, o les visites teatralitzades ‘Castellet Encantat’ a les 11 h i 18 h tant dissabte com diumenge, i el tast guiat amb Caram Caram a l’hora del vermut, a les 12 del migdia, els dos dies.

El dissabte, la jornada culminarà amb l’espectacle de gran format ‘L’encanteri’, un espectacle únic, que desembarca a Castellet i la Gornal especialment pensat pel Castellet Medieval, i que barrejarà les acrobàcies, els malabars i equilibris de forma teatralitzada. També es continuarà apostant per la promoció econòmica i turística del territori amb una mostra enogastronòmica on es podran degustar vins, caves i escumosos dels cellers locals i una gran varietat d’oferta gastronòmica amb productes de proximitat. Per a arribar a la fira hi haurà busos llançadora gratuïts des de les zones d’aparcament de Clariana i Torrelletes.

Castellet Medieval tornarà a fer que viatjar en el temps i captivar amb el seu encant medieval.

També et pot interessar

Comentaris