La Nit de l’Artesania posa el punt final dels mercats artesans aquest divendres a Vilafranca

06/06/2024 - 10:09h

La plaça de la Vila serà l’escenari en horari de 18 a 23 hores.

Aquest divendres, se celebra la “Nit de l’Artesania” a la Plaça de la Vila, de 18 a 23h com a cloenda de la temporada dels mercats d’artesania, brocanters i pintors. Per segon any consecutiu, la festa acollirà parades d’artesania del territori, amb especialitats diverses (joieria, cosmètica natural, tèxtil, articles de pell, fusta, alimentació, etc). Hi haurà gastronomia KM0 i vins ecològics. De 18 a 19.30h s’oferiran tallers gratuïts, de torn de ceràmica i d’arts plàstiques. A les 20.30h actuarà el grup Three Cool Cats, acompanyat per una Ballada de swing a càrrec de Swing Vilafranca.

Three Cool Cats està format per Juli Aymí al clarinet, saxo, percussió i veu, Doc Scanlon al contrabaix i la veu, i Mikha Violin a la guitarra, banjo i veu. Jazz dels anys 20, 30 i 40 , amb temes que van des del Jazz de Nova Orleans fins als primers Rock’n’roll, passant per tota l’era del Swing.

I diumenge es clourà la temporada amb el darrer mercat de brocanters, que tindrà lloc, com sempre, a la rambla St. Francesc de 10 a 14h, amb més de 20 parades amb articles de col·leccionisme, antiguitats, llibres, etc. Tant la Nit de l’Artesania com tota la temporada dels mercats d’artesania, està organitzada pel Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès.

També et pot interessar

Comentaris