La Festa del Comerç portarà activitat al centre fins les 10 de la nit

Vilafranca Activa rebateja l’antiga Shopping Night, que elimina la desfilada però manté activitats diverses tota la tarda del 7 de juny

Vilafranca Activa hi torna amb una campanya per fidelitzar la clientela, fomentar les compres i omplir d’ambient els carrers del centre de la vila. L’antiga Shopping Night es converteix en la Festa del Comerç, que es farà el 7 de juny i s’ha presentat amb algunes novetats. Amb la voluntat d’afavorir la participació de la gran majoria dels associats, Vilafranca Activa ha decidit concentrar l’activitat entre les 5 de la tarda i les 10 de la nit i no allargar-ho fins les 12 com en edicions anteriors. Així mateix, també s’ha suprimit la tradicional desfilada dels comerços, però la programació d’activitats és ben diversa.

L’associació de comerciants oferirà un programa amb dos espectacles itinerants, música en directe al carrer, un espectacle de dansa a la Parellada i degustació de vins de Covides i pluja de globus, que es concentrarà a la plaça Constitució.

De la seva banda, els comerços participants oferiran durant tota la jornada descomptes, promocions, sorteigs i obsequis per a la clientela que s’acosti a les botigues.

D’altra banda, Vilafranca Activa i Covides van refermar el seu compromís de treballar plegats amb la signatura per quarta vegada d’un conveni de col·laboració entre ambdues parts. Pel president de la cooperativa vinícola, Rafel Ramon, “és un orgull col·laborar amb el comerç local perquè beneficia la promoció dels productes i ajuda a fer territori”.

Vilafranca Activa, la renovada associació de comerciants de Vilafranca que ja compta amb prop de 170 associats, celebrarà aquest divendres al claustre dels Trinitaris la Nit del Comerç, “una trobada que ens dediquem a nosaltres mateixos” per compartir”, segons el president de l’entitat, Xavier Lecegui.

També et pot interessar

Comentaris