La 80a Festa de la Bicicleta del Vendrell aplega un miler de participants

La millor carrossa participant va ser la de l’Escola Àngel Guimerà del Vendrell (Foto: Ajuntament del Vendrell)
27/05/2024 - 12:07h

Es va celebrar aquest diumenge, com marca la tradició, coincidint amb l’últim diumenge del mes de maig.

Aquest diumenge al matí, com marca la tradició cada últim diumenge del mes de maig, es va celebrar la 80a Festa de la Bicicleta del Vendrell, la qual va comptar amb 1.030 participants. El conductor de l’acte va ser l’actor, director, animador i speaker Robert Gobern.

La sortida de la comitiva ciclista, com és habitual, va tenir lloc a les 11 h des de l’avinguda del Camp d’Esports, i després de fer un recorregut pels carrers del nucli històric del Vendrell els grups participants van arribar a la Rambla al voltant de les 12 h. Prèviament van passar per la plaça Nova, on hi va haver la tradicional benedicció de ciclistes inscrits.

Mentre es deliberaven els premis, es va poder gaudir de l’actuació de la companyia Pentina el Gat amb l’espectacle La Harpo’s Band Surf al Carrer. Cap a les 13 h, es va fer l’entrega de premis, els sortejos i l’entrega de diners solidaris, que van ser 490 euros per a la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona.

Els premiats

Pel que va ser als participants de la festa que van resultar premiats van ser els següents:

En la categoria de grup que va venir de més lluny, dotada amb 100 euros, va ser l’Escola La Parellada de Santa Oliva; en la categoria de grup més nombrós, el segon premi (100 euros) va ser per l’Escola Àngels Garriga del Vendrell i el primer premi (200 euros), per l’Escola Pau Casals del Vendrell.

Pel que fa al grup més divertit i original, el tercer premi (200 euros) va ser per l’Escola bressol El Puig del Vendrell; el segon premi (250 euros), per l’Escola Pau Casals; i el primer premi (300 euros), per l’Escola Garbí del Vendrell.

Finalment, en la categoria de millors carrosses ciclistes, el tercer premi (200 euros) va ser per l’Escola Àngels Garriga; el segon premi (250 euros), per l’Escola Pau Casals, i el primer premi (300 euros), per l’Escola Àngel Guimerà del Vendrell.

També et pot interessar

Comentaris