El Vendrell celebra diumenge la 80a Festa de la Bicicleta

La Festa de la Bicicleta del Vendrell 2024 s’ha presentat aquest dimecres al matí (Foto: Ajuntament del Vendrell)
22/05/2024 - 16:52h

Hi ha una desena de grups inscrits i el conductor de la jornada serà l’actor, director, animador i speaker Robert Gobern.

Aquest dimecres al matí s’ha presentat la 80a Festa de la Bicicleta del Vendrell, que tindrà lloc diumenge que ve, 26 de maig, i a la qual s’hi ha inscrit una desena de grups. El conductor de l’acte serà l’actor, director, animador i speaker Robert Gobern

A les 10 h, a l’avinguda del Camp d’Esports, es farà la concentració de participants a la comitiva ciclista per iniciar la sortida a les 11 h. El recorregut passarà per l’avinguda Camp d’Esports, l’avinguda Baix Penedès, la carretera de Sant Vicenç, el carrer Cristina Baixa, la placeta de França, carrer Roquetas, avinguda Catalunya, carrer Sant Jordi, Pont Nou, carrers Indústria, Puig i Llagostera i Santa Anna i plaça Nova.

En arribar a la plaça Nova, es farà la benedicció de bicicletes i carrosses i hi haurà l’actuació de la companyia Pentina el Gat amb l’espectacle La Harpo’s Band Surf al Carrer!

A continuació, els ciclistes seguiran el recorregut cap al carrer dels Cafès i el carrer Prat de la Riba fins arribar a la Rambla, on hi haurà l’arribada dels participants. A les 12:30 h, es farà la mateixa actuació que a la plaça Nova.

Festa solidària

Posteriorment, a les 13 h es farà l’entrega de premis -amb import de 300 euros per a la millor estructura ciclista i el grup més divertit i original, entre d’altres, 200 euros per al grup més nombrós i de 100 euros al que vingui de més lluny del Vendrell-, els sortejos i l’entrega de diners solidaris.

Aquest any, l’entitat beneficiària de la iniciativa solidària ‘Pedalem junts per la mateixa causa’ serà la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, una entitat sense ànim de lucre que es va ser constituïda el 23 de juliol de 1993. Durant el matí es podran comprar butlletes per 1 euro que donaran dret a la participació en diferents sortejos.

El regidor de Festes de l’Ajuntament del Vendrell, Christian Soriano, ha aprofitat la presentació de la Festa de la Bicicleta del Vendrell 2024 per anunciar que “després de 80 edicions ja toca pensar en un canvi de format i, en aquest sentit, en els propers mesos es començarà a treballar per modernitzar-la i adaptar-la als nous temps”.

També et pot interessar

Comentaris