Mor la diputada i exalcaldessa del Montmell, Imma Costa Ramon

15/05/2024 - 15:38h

La Diputació de Tarragona ha decretat dos dies de dol de qui va governar el petit municipi del Baix Penedès durant 16 anys.

La Diputació de Tarragona ha expressat el seu condol per la mort aquest dimecres d’Imma Costa Ramon, que actualment exercia com a vicepresidenta tercera de l’ens. Costa formava part de l’actual govern de la Diputació i va prendre possessió com a diputada del grup del PSC, el 19 de juliol de 2023. Ocupava el càrrec de vicepresidenta tercera i el de diputada delegada de l’Àrea de Promoció Social i Cultural. També va formar part de la Corporació durant els mandats 2011-2015; 2015-2019; 2019-2023.

Nascuda l’any 1962 al Montmell, Imma Costa era actualment regidora de l’Ajuntament de Montmell, on va ser alcaldessa entre els anys 2003 i 2019.

Per tal de retre homenatge a la seva memòria i en record de la seva dedicació a la Diputació de Tarragona i a les comarques del Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Baix Penedès, s’ha decretat -des de la Presidència de la Diputació de Tarragona-, declarar els dies 16 i 17 de maig, dies de dol oficial a la Diputació de Tarragona. Durant aquests dos dies se suspendran les celebracions oficials i les banderes onejaran a mig pal en els edificis i dependències de la Diputació de Tarragona.

Costa també va arribar a ser senadora a Madrid durant el passat 2023, concretament des del 10 de gener fins al 29 de maig; i consellera comarcal del Baix Penedès (2003-2007).

Pel que fa a la seva llarga i estreta vinculació amb el PSC, Imma Costa n’era actualment consellera nacional, membre de l’executiva del PSC del Camp de Tarragona i viceprimera secretària de coordinació de la Federació del PSC del Camp de Tarragona.

L’Ajuntament del Montmell ha decidit decretar tres dies de dol i, per tant, l’Aplec del Montmell que el municipi havia de celebrar aquest diumenge ha quedat suspès.

Les exèquies per Imma Costa se celebraran aquest divendres al Tanatori Municipal del Vendrell, a les 12 h.

També et pot interessar

Comentaris