La connexió en tren amb Barcelona des del Penedès interior acaba a l’Hospitalet

14/05/2024 - 09:39h

Els usuaris han d’utilitzar el metro per completar el seu trajecte fins a la capital.

La incidència a la xarxa de Rodalies que afecta el seu funcionament habitual des de diumenge a causa d’un nou robatori de coure afecta l’accés a Barcelona per als usuaris de diverses línies, també als de la R4 su (entre Sant Vicenç de Calders i Manresa passant per Vilafranca).

Aquesta incidència fa que els trens d’aquesta línia finalitzin el seu trajecte a l’Hospitalet de Llobregat, de manera que els passatgers han d’utilitzar vies alternatives per arribar a Barcelona. Des de l’Hospitalet s’enllaça amb la línia 1 del metro (rambla Just Oliveras) o al metro a Cornellà, que és la línia 5 del metro. Rodalies ha establert quatre trens per sentit i hora en aquesta línia.

A Barcelona, també augmenta la freqüència del metro, avançant l’hora punta a les 6 del matí.

El robatori de coure de diumenge va provocar una sobretensió a l’enclavament de Montcada Bifurcació i també hi va haver un incendi en el cablejat entre Clot i Sant Adrià que afecta circulacions en el túnel de Plaça de Catalunya.

Des del ministeri de Transports s’ha anunciat que la normalitat a Rodalies no es recuperarà fins com a mínim d’aquí a dos mesos.

També et pot interessar

Comentaris