Adrián Sas defensa la seva protesta per “assenyalar els culpables que m’envien a presó”

07/05/2024 - 10:47h

L’activista, que ahir va irrompre a l’acte electoral de Junts a Vilafranca, diu que enfoca la seva queixa cap a tots els partits

L’activista vilafranquí, Adrián Sas, defensa la irrupció ahir en l’acte electoral que Junts estava celebrant a la plaça Jaume I com “una manera d’utilitzar de tots els mecanismes que tenim per intentar contrarestar les mentides dels partits, que venen a vendre fum en campanya electoral”. Sas, condemnat a 3 anys i mig de presó per la seva participació en els actes de protesta a les portes del Parlament de Catalunya l’octubre del 2018, no té només Junts en el seu punt de mira sinó que “la nostra queixa va contra tots els partits. Nosaltres continuarem assenyalant els culpables que han fet que hagi d’anar a presó”.

L’activista tenia clar que la seva detenció no es produïria abans de les eleccions perquè “la detenció d’una persona que ha lluitat pel dret a l’autodeterminació enmig d’una campanya electoral seria un cop fort i no interessa als partits”.

Dilluns al vespre, cinc membres de la plataforma ‘Sas Absolució’ van interrompre l’acte electoral central de la candidatura Junts+Puigdemont a Vilafranca, una acció que va obligar a suspendre l’acte en el que estava prevista la participació de Jordi Turull, membre de la llista encapçalada per Carles Puigdemont.

També et pot interessar

Comentaris